Επιλογή Σελίδας

Η Θεσσαλονίκη από σήμερα εισέρχεται σε μια νέα φάση που όλοι ευχόμαστε να είναι σύντομη και να αφήσει όσο το δυνατόν μικρότερο αποτύπωμα στη ζωή και την καθημερινότητα μας.

Μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Δ1α/Γ.Π.οικ.69919/02-11-20) για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας Υγείας στην Περιφερειακή  Ενότητα Θεσσαλονίκης προς αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού COVID-19, όλοι εμείς στη Χ.Α.Ν.Θ. με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εσάς που μας στηρίζετε αυτά τα χρόνια, αλλά και στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλουμε τη λειτουργία όλων των προγραμμάτων μας για τις επόμενες 14 ημέρες.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, το Νηπιαγωγείο της Χ.Α.Ν.Θ, όπως τα Δημοτικά και τα Γυμνάσια, θα παραμείνει ανοιχτό, πάντα με σχολαστική τήρηση του αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου που ήδη εφαρμόζεται.

Σύντομα θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις σχετικές με την υλοποίηση διαδικτυακών προγραμμάτων.

Η κοινωνική προσφορά και δράση στη Χ.Α.Ν.Θ. δε σταματάει ποτέ και συνεχίζεται με κάθε τρόπο για τους ωφελούμενους των προγραμμάτων μας και κάθε αδύναμο που χρειάζεται στήριξη στο δυσμενές περιβάλλον που διαμορφώνεται.

Με την πεποίθηση ότι αυτή η περιπέτεια θα λήξει σύντομα δίνουμε ραντεβού και πάλι από κοντά σε 14 ημέρες.

#ΜΕΝΟΥΜΕΑΣΦΑΛΕΙΣ

Για τη Χ.Α.Ν.Θ.

Share This