Επιλογή Σελίδας

Στο Παράρτημά μας στην Καλαμαριά, το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαρτίου σημειώθηκε ένα θλιβερό επεισόδιο όταν ομάδα παιδιών ηλικίας 12 – 13 ετών, παίκτες τοπικής ακαδημίας ποδοσφαίρου, πέταξαν αντικείμενα και πέτρες προς το ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου της Χ.Α.Ν.Θ., την ώρα που είχαν προπόνηση μικρά παιδιά της ακαδημίας ποδοσφαίρου και εξύβρισαν τον προπονητή μας.

 

Συνέπεια των πράξεων αυτών, ήταν ο τραυματισμός – ελαφρύς ευτυχώς – στον ώμο ενός παιδιού, από πέτρα, μεγέθους πορτοκαλιού.  Η άμεση αντίδραση όλων, οδήγησε στον εντοπισμό των δραστών, ενώ η παρέμβαση της αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα , οι γονείς και τα παιδιά που υπήρξαν οι δράστες των ενεργειών, να καταλήξουν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

 

Τέτοιες πράξεις δε συνάδουν ούτε με τα αθλητικά ιδεώδη αλλά ούτε και με όσα θέλουμε να πιστεύουμε πως έχουν αλλάξει, ύστερα από τα θλιβερά γεγονότα της δολοφονίας του Άλκη πριν ένα χρόνο.

 

Η Χ.Α.Ν.Θ., ένα σωματείο με ιστορία 100 και πλέον ετών, θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα της για έναν Αθλητισμό όπου το Ευ αγωνίζεσθαι, το ήθος και η αθλητική άμιλλα είναι απόλυτες προτεραιότητες. Επιπλέον,  το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες  πρωτοβουλίες για την εξάλειψη της βίας στους αθλητικούς χώρους και την προαγωγή του φίλαθλου πνεύματος.

 

Χ.Α.Ν.Θ. Παράρτημα Καλαμαριάς

Share This