Επιλογή Σελίδας

Τμήμα Γυμναζομένων ΧΑΝΘ, 22.06.20

Αγαπητοί γονείς,

Με τους περισσότερους από εσάς δυστυχώς δεν καταφέραμε φέτος να αποχαιρετιστούμε όπως θα το θέλαμε, λόγω της ιδιαιτερότητας της εποχής που διανύουμε.

Η ΧΑΝΘ παρέμεινε κλειστή, μετά από κρατική εντολή, για τρεις περίπου μήνες, χωρίς να μπορεί να προσφέρει στο κοινό της πόλης μας την ποικιλία και την ποιότητα των προγραμμάτων της.

Η περίοδος αυτή είναι οικονομικά δύσκολη για όλους μας και κάποιοι από εσάς έχετε ενεργές συνδρομές στα παιδικά προγράμματα του τμήματος Γυμναζομένων.

Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξή σας, σας ενημερώνουμε πως οι συνδρομές αυτές παραμένουν «παγωμένες», σε όσους δεν επιστρέψατε στα προγράμματα που λειτουργoύμε  τον Ιούνιο, και οι υπηρεσίες που σας οφείλουμε θα επιστραφούν στο ακέραιο με τη μορφή voucher και με ισχύ έως και τις 30/6/21.

Οι συνδρομές αυτές  ωστόσο μπορούν να ενεργοποιηθούν και στο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα απασχόλησης DanceArt Camp που ξεκινά τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, πληροφορίες για το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ: https://ymca.gr/programmata/danceart-camp-kalokairi-2019/

Σε κάθε άλλη περίπτωση ελπίζουμε να ανταμώσουμε ξανά από τις 7 Σεπτεμβρίου, με τους αγαπημένους σας δασκάλους αλλά και νέες συνεργασίες, τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα φροντίζοντας για την ασφάλεια όλων μας!

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία στα τηλέφωνα 231 600 1000 εσωτ. 0822 & 0821 και στο email [email protected]

 

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την εμπιστοσύνη σας και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Μανώλης Ανδρεαδάκης, προϊστάμενος του τμήματος Γυμναζομένων

Αλεξάνδρα Μαροπούλου, βοηθός του τμήματος Γυμναζομένων

Share This