Επιλογή Σελίδας

Αγαπητοί φίλοι της Ακαδημίας Χιονοδρομίας,

σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Χρονιά, με Υγεία, Αγάπη και Δημιουργική Διάθεση!

Η – καθ’ όλα – δυσάρεστη και απογοητευτική κατάσταση που επικρατεί ως τώρα, δεν μας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσουμε οτιδήποτε έχει σχέση με τη χιονοδρομική σεζόν, τουλάχιστον για τις επόμενες 7-10 μέρες. Αν και βρισκόμαστε συνέχεια σε επαφή με το υπουργείο Ανάπτυξης και Τουρισμού, η ενημέρωση που λαμβάνουμε είναι με το σταγονόμετρο, καθώς αλλεπάλληλες συσκέψεις τη υγειονομικής επιτροπής για την πανδημία βρίσκονται εν εξελίξει.

Μία μεγάλη κινητοποίηση από το σύνολο των επαγγελματιών του χειμερινού τουρισμού και αθλητισμού έχει ξεκινήσει από τα μέσα Δεκεμβρίου, με σκοπό

α) να ενημερώσει τα υπουργεία για τις ιδιαιτερότητες της χιονοδρομίας και

β) να γίνει το καλύτερο για τις επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους και όλους τους χιονοδρόμους βάσει αυστηρών πρωτοκόλλων για την προστασία της υγείας όλων. Άλλωστε, αυτή είναι και η προτεραιότητα και το βασικό μέλημα όλων… Η Δημόσια Υγεία.

Παρόλες τις κινήσεις μας όμως, δεν έχουμε λάβει ακόμα καμία ενημέρωση όσον αφορά την πιθανότητα λειτουργίας των χιονοδρομικών κέντρων και γενικά το πλάνο που υπάρχει..

Ως εκ τούτου, αναγκαστικά, αναμένουμε τις εξαγγελίες της κυβέρνησης, με συγκρατημένη αισιοδοξία, με την ελπίδα να βρεθούμε ξανά στα αγαπημένα μας βουνά λίαν συντόμως!

Share This