Επιλογή Σελίδας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Αγαπητά μας στελέχη, 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τα νέα εξατομικευμένα μέτρα επιδημιολογικού συναγερμού για την αντιμετώπιση της διασποράς του νέου κορωνοϊού COVID – 19 σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, η έναρξη του Βιωματικού προγράμματος της Σχολής Στελεχών, θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Νέα ημερομηνία έναρξης Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020.

Μείνετε όμως «συντονισμένοι», καθώς, κατά τον μήνα Νοέμβριο, θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες «συναντήσεις» του προγράμματος της Σχολής Στελεχών μέσω τηλεδιάσκεψης, με σκοπό την γνωριμία μας!

Για ακόμα μία φορά, η Σχολή Στελεχών ανταποκρινόμενη στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες προσαρμόζεται με τρόπο τέτοιο, ώστε να μπορέσει να υποστηρίξει τα νεαρότερα στελέχη της με όποιον τρόπο μπορεί.

Το πρόγραμμα της Σχολής Στελεχών, ενώ βασίζεται εξ ολοκλήρου στην ανθρώπινη επαφή και διάδραση, θα χρησιμοποιήσει τις «σωτήριες» τεχνολογικές διεξόδους που, ήδη, έχουν οικειοποιηθεί τα περισσότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ώστε να έρθει σε μία πρώτη επαφή με τα στελέχη της!

Οι συναντήσεις αυτές, κρίνουν απαραίτητη την συμμετοχή όλων, καθώς θα είναι, ίσως, η μοναδική ευκαιρία όπου … θα «πέσουν οι μάσκες», θα γνωριστούμε καλύτερα και το κυριότερο, θα αντιληφθούμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει το πρόγραμμα της Σχολής Στελεχών, καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

 Για άλλη μία φορά, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας περιμένουμε πολύ σύντομα κοντά μας!

#stay_tuned

#stay_home

#stay_safe

Σημείωση: Στη Χ.Α.Ν.Θ., εφαρμόζονται έμπρακτα όλα τα μέτρα πρόληψης, προστασίας και αντιμετώπισης, όπως αυτά συστήνονται από τον ΕΟΔΥ και από εξειδικευμένους Ιατρούς. Λαμβάνοντας υπ’ όψη τη συνεχή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, σας ενημερώνουμε πως για προληπτικούς λόγους, συνεχίζονται να πραγματοποιούνται συνεχείς απολυμάνσεις στους χώρους της καθώς και προληπτικά μοριακά τεστ στο Επαγγελματικό Προσωπικό και στα Στελέχη της.

Ενημερωθείτε περαιτέρω για τα προγράμματά μας από τον παρακάτω σύνδεσμο:  https://ymca.gr/anakinosi-ch-a-n-th-5/

 Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση.

 Με εκτίμηση,

 Σχολή Στελεχών Χ.Α.Ν.Θ.

231 600 1000 εσωτ. 0854

[email protected] & [email protected]

Share This