Επιλογή Σελίδας

Η Χ.Α.Ν.Θ., το ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης που σε λίγο θα κόψει το νήμα των 100 χρόνων λειτουργίας και το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», με ιστορία που ξεκινά από το 1888, ανανέωσαν για δυο χρόνια το πρόγραμμα συνεργασίας τους, ως αποτέλεσμα της υφιστάμενης πολυετούς αγαστής συνεργασίας τους.

 

«Η Χ.Α.Ν.Θ. επιδιώκει τη συνεργασία με εκπαιδευτικούς οργανισμούς της πόλης σε δράσεις με τελικό αποδέκτη τον νέο, τον πολίτη και την πόλη ευρύτερα, καθώς πιστεύει στον πολλαπλασιασμό των ωφελειών που προκύπτουν μέσω της συνεργασίας», τόνισε ο Πρόεδρος της Χ.Α.Ν.Θ., κ. Ιωάννης Σωσσίδης.

 

«Μέσω της συνεργασίας ΔΕΛΑΣΑΛ – Χ.Α.Ν.Θ. σε κοινές δράσεις για την κοινωνία, τον εθελοντισμό, τη φιλανθρωπία, επιδιώκουμε να μεγιστοποιήσαμε το όφελος για το παιδί» τόνισε ο Διευθυντής του Κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ, κ. Γιάννης Παπαδόπουλος.

Κοινός στόχος και των δύο φορέων η προώθηση του σημαντικού έργου τους.

 

Τόσο η Χ.Α.Ν.Θ. όσο και το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», είναι φορείς που διακρίνονται για την κοινωνική τους ευαισθησία και την ενεργή προώθηση των αξιών του εθελοντισμού, συνεπώς η συνεργασία σε αυτόν τον τομέα θα πολλαπλασιάσει τα θετικά αποτελέσματα προς όφελος ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, προς όφελος της ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων στους νέους της πόλης και στη διαμόρφωση θετικών στάσεων και συμπεριφορών για τον εθελοντισμό, την προστασία του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος και άλλα πολλά.

Η υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας έγινε παρουσία του Προέδρου της Χ.Α.Ν.Θ., Ιωάννη Σωσσίδη, του Γ. Διευθυντή Χ.Α.Ν.Θ., Βασίλη Ιωάννου του Διευθυντή Προγραμμάτων και Παραρτημάτων, Δημήτρη Παππά, της υπεύθυνης του Παραρτήματος Χ.Α.Ν.Θ. Ασβεστοχωρίου, Λυδιάς Κοκόρια  και της επικεφαλής του Τομέα Άνθρωπος και Κοινωνία  Χ.Α.Ν.Θ., Α. Τζώνη, ενώ εκ μέρους του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», παραβρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», Γιάννης Παπαδόπουλος και η Γενική Υποδιευθύντρια Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ”, Αλεξάνδρα Λαπουρίδου.

 

Share This