Επιλογή Σελίδας

Ανανέωση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας

μεταξύ Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη  και Χ.Α.Ν.Θ.

Ενισχύονται οι δεσμοί των δύο ιστορικών φορέων της πόλης

Θεσσαλονίκη, 22/06/2022

Στον φιλόξενο χώρο του Δημαρχείου Πυλαίας – Χορτιάτης, σε κλίμα εγκάρδιο και φιλικό ο Δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και η Πρόεδρος της Χ.Α.Ν.Θ. Ελένη Αθανασιάδου υπέγραψαν τριετή ανανέωση του πρωτοκόλλου συνεργασίας τους.

Ως πεδία συνεργασίας τους ορίζονται ο Πολιτισμός, η Παιδεία, ο Αθλητισμός, η Κοινωνική Αλληλεγγύη και το Περιβάλλον, ενώ η ενεργή προώθηση των αξιών του εθελοντισμού, τα κατασκηνωτικά προγράμματα και η προστασία του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος αποτελούν βασικές προτεραιότητες της συνεργασίας αυτής. Για την ανάπτυξη της συνεργασίας θα αξιοποιηθούν η πολυετής  εμπειρία του Παραρτήματος της Χ.Α.Ν.Θ. στο Ασβεστοχώρι και των δεσμών του με τους πολίτες του Δήμου Πυλαίας –  Χορτιάτη.

Με αφορμή την ανανέωση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με τη Χ.Α.Ν.Θ., ο Δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης τόνισε ότι αισθάνεται περήφανος που είναι τακτικό μέλος της Αδελφότητας και δήλωσε: «Η συνεργασία του Δήμου με το ιστορικό σωματείο της Χ.Α.Ν.Θ., που στον  πυρήνα των δραστηριοτήτων της έχει τον νέο άνθρωπο, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει για τους πολίτες. Το Παράρτημα της Χ.Α.Ν.Θ. στο Ασβεστοχώρι μπορεί να διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο σε τοπικό επίπεδο».

Η Πρόεδρος του Δ.Σ της Χ.Α.Ν.Θ, Ελένη Αθανασιάδου, δήλωσε «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη. Η συνεργασία αυτή, ευελπιστούμε να συμβάλλει στη διείσδυση του Παραρτήματος στο Ασβεστοχώρι, στην τοπική κοινωνία του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, ενός Δήμος ου που επιδεικνύει σημαντικό έργο και πρωτοβουλίες σε όλα τα πεδία συνεργασίας που ορίζει ονται στο Πρωτόκολλο».

Η υπογραφή της ανανέωσης του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας  έγινε στο Γραφείο Δημάρχου, παρουσία εκ μέρους της Χ.Α.Ν.Θ. μελών του Δ.Σ. και Προέδρων  των Επιτροπών εθελοντών Παραρτήματος Ασβεστοχωρίου Eλένης Κόρρα και Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς  Γιούλης Βροχίδου της Προϊσταμένης του Παραρτήματος Ασβεστοχωρίου Μαρίας Δατσέρη, και της Διευθύντριας του Τομέα Δράσης και Κοιωνικής Προσφοράς  και της Ειδική Συμβούλου Δημάρχου Όλγας Τσιμισκή.

 

Share This