Επιλογή Σελίδας

Ενεργή συμμετοχή σε ένα αξιόλογο διαδικτυακό σεμινάριο διεθνούς κύρους της έδρας UNESCO με τίτλο «ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ UNESCO ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ» είχε  αθλητής της Χ.Α.Ν.Θ.

Ο Πρόδρομος Τζουνόπουλος, δευτεροετής φοιτητής στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, μέλος της ανδρικής ομάδας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΧΑΝΘ που μετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνάς του με τίτλο «International Coalition of Inclusive and Sustainable Cities».

Η παρουσίαση έγινε στα αγγλικά στο πλαίσιο της 13ης συνεδρίας με τίτλο «SUSTAINABLE CITIES AND COOPERATION OF EU WITH UNESCO IN THE FIELD OF EDUCATION».

Ο Πρόδρομος Τζουνόπουλος ακολούθησε δίμηνη πρακτική άσκηση στην Έδρα UNESCO «Διαπολιτισμικής Πολιτικής για μία Δραστήρια και Αλληλέγγυα Ιθαγένεια» με υπεύθυνη την καθηγήτρια και διευθύντρια της έδρας κ. Δέσποινα Αναγνωστοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δίδυμη αδελφή του, Καλλιόπη Τζουνοπούλου είναι επίσης αθλήτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης και μέλος της ομάδας της ΧΑΝΘ στην Α΄ Εθνική κατηγορία.

 

 

 

Share This