Επιλογή Σελίδας

Η Χ.Α.Ν.Θ. πάλεψε με αξιώσεις για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ, η προσπάθεια της ήταν συγκλονιστική όμως στον «τελικό» αγώνα του Final-4 με τον ΠΑΟΚ «λύγισε» στο τέλος για να χάσει στις λεπτομέρειες με 66-62.

Η Χ.Α.Ν.Θ. μετά τις νίκες επί της ΔΕΚΑ και του Άρη  διεκδίκησε το 3ο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα στο κλειστό της Μίκρας και μάλιστα εμφάνισε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά. Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο κάποια λάθη στην άμυνα στέρησαν στην ομάδα μας την χαρά της επιτυχίας.

Όπως στο παιδικό πρωτάθλημα έτσι και στο εφηβικό η Χ.Α.Ν.Θ. τερμάτισε 2η ολοκληρώνοντας την φετινή αγωνιστική σεζόν με «ψηλά» το κεφάλι. «Δηλώσαμε ένα βροντερό «παρών» και στις δυο ηλικιακές κατηγορίες. Είχαμε πρωταγωνιστικό ρόλο, παλέψαμε με συνέπεια , αφοσίωση και αξιοπρέπεια.  Το γεγονός πως βρεθήκαμε να διεκδικούμε τίτλους σε τελικούς τόσο στο παιδικό όσο και στο εφηβικό πρωτάθλημα ασφαλώς δεν είναι κάτι τυχαίο. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια βασιζόμενοι στις αρχές της Χ.Α.Ν.Θ.», δήλωσε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Νίκος Κεραμεύς.

Συγχαρητήρια στους προπονητές μας όπως και στους υπευθύνους του τμήματος για την ωραία τους προσπάθεια. Άξια αναφοράς ήταν και η παρουσία σύσσωμου του προπονητικού μας επιτελείου στους αγώνες τόσο της παιδικής όσο και της εφηβικής ομάδας στα δυο φάιναλ φορ (με ομοιόμορφη στυλιστικά παρουσία) αποτελούμενο από τους κ.κ. Κεραμεύς, Κοκκινόπουλο, Καπουσούζη, Μωυσιάδη, Σερέτη, Χαραλαμπίδη.

Οι πόντοι του αγώνα:

Π.Α.Ο.Κ.(Τζώρας, Σταυρόπουλος): Φαρχάτ, Μητρόπουλος 15(1), Τανούλης 25, Καραγιαννίδης 4, Κατσαμούρης 8(2) Κώνστας 2, Χαρίτογλου 7(1), Παναγιώτου, Αστεριάδης, Κόνσουλας 5, Αχτσής, Μπρουζιώτης.
Χ.Α.Ν.Θ.(Καπουσούζη-Κοκκινόπουλος): Λόγυρος, Καραγιάννης, Μελαδιανός 15(3), Γρίβας, Λαδένης 2, Μαργαριτόπουλος 5(1), Λύτρας, Ζωϊδης 10, Χαβαλές 12(2), Μυρκόπουλος, Μερμήγκης 16(2), Τουραπίδης 2.
Share This