Επιλογή Σελίδας

Σταθερά μεταξύ των κορυφαίων δυνάμεων της μπασκετικής Θεσσαλονίκης παραμένει η Χ.Α.Ν.Θ. Η εφηβική μας ομάδα για 2η συνεχή χρονιά κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο της διοργάνωσης του Final-4 της ΕΚΑΣΘ που φιλοξενήθηκε στο Αλεξάνδρειο Μελάθρο και στο οποίο επίσης μετείχαν η Ακαδημία της ΔΕΚΑ(κατέκτησε το πρωτάθλημα) , ο Ηρακλής κι ο ΠΑΟΚ.

Η  Χ.Α.Ν.Θ. στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας επικράτησε του ΠΑΟΚ με 64-52. Οι παίκτες του Σωτήρη Κοκκινόπουλου έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο, έπαιξαν με μεγάλη διάθεση στοχεύοντας στο μετάλλιο το οποίο κατάφεραν δίκαια να κερδίσουν.

Η ΧΑΝΘ έδειξε πως διαθέτει παίκτες με ποιότητα, παιδιά με ταλέντο αρκετοί από τους οποίους θα προωθηθούν και στην αντρική ομάδα αλλά και νεαρότερους παίκτες κάποιοι εκ των οποίων φέτος πήραν το «βάπτισμα του πυρός» και  τα επόμενα χρόνια θα επανδρώσουν ξανά το εφηβικό μας τμήμα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και το προπονητική μας επιτελείο για την ωραία τους προσπάθεια.

Δεκάλεπτα: 13-12, 31-36, 45-53, 52-64

Διαιτητές: Κοϊμτζόγλου-Αγραφιώτης Γρ.-Δέλλας

ΠΑΟΚ (Τζώρας-Σταυρόπουλος): Γκίζης 2, Δημητριάδης, Κωνσταντινίδης Θ. 9(1), Αχτσής 2, Ρούμογλου 10(2), Κατσαμούρης 5, Μπρουζιώτης 2, Ταχυρίδης 20, Καλλιοντζής,  Σιδηρόπουλος, Κοτσιόπουλος, Μαστοράκης 2.

ΧΑΝΘ (Κοκκινόπουλος): Χιτικούδης 7, Μαργαριτόπουλος 11(3), Ρουκουνάκης 6(2), Ιωάννου Π., Καρακύργιος 4, Λαδένης 5, Χαβαλές 10, Σειραδάκης 9(1), Τουραπίδης,  Ιωάννου Α. 8, Τσιούρας 4, Μυρκόπουλος.

Photos by: Image Creation & Thomi Antoniadou

Share This