Επιλογή Σελίδας

Μια όμορφη πρωτοβουλία ανέλαβε η Ακαδημία Μπάσκετ της ΧΑΝΘ δίνοντας την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές της καλαθοσφαίρισης να έρθουν σε επαφή με έναν παίκτη-θρύλο της ΧΑΝΘ, τον Μιχάλη Γιαννουζάκο αλλά και να παρακολουθήσουν μαζί την αναμέτρηση της ανδρικής ομάδας για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής με τον ΑΟ Πολυγύρου.

Αναλυτικότερα:

Αυτήν την Κυριακή 6 Μαρτίου, θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε τον c. Μιχάλη Γιαννουζάκο, πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος και της ΧΑΝΘ. Στις 18.15΄, στο χώρο του μουσείου μας, ο coach θα μας μιλήσει  για τα «μυστικά» του μπάσκετ αλλά και για την μεγάλη ΧΑΝΘ της δεκαετίας του 1970.

Στη συνέχεια, μαζί με τον c. Μιχάλη Γιαννουζάκο θα παρακολουθήσουμε «ζωντανά» τον αγώνα της ανδρικής μας ομάδας Χ.Α.Ν.Θ. – Α.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Θερμή παράκληση τα παιδιά να φορούν τα ρούχα της ΧΑΝΘ.

Η είσοδος για τους αθλητές της ΧΑΝΘ στον αγώνα είναι δωρεάν και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σας περιμένουμε, γονείς και αθλητές,

την Κυριακή 6/3 στις 6.15΄ το απόγευμα στην ΧΑΝΘ.

***Η Ακαδημία μας ευχαριστεί όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα του ανδρικού μας. Κατά τη διάρκειά του, οι νεαροί μας καλαθοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να μάθουν από τους προπονητές τους βασικά στοιχεία της τεχνικής και των κανονισμών του μπάσκετ, να παίξουν μπάσκετ και να απολαύσουν  ζωντανά τον αγώνα.

 

Share This