Επιλογή Σελίδας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Τουρνουά «Νίκος Δημητρίου» που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή των ομάδων της Χ.Α.Ν.Θ. του Άρη, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή, του Μαντουλίδη και του Ναύαρχου Βότση. Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο της Χ.Α.Ν.Θ. –Μίμης Τσικίνας ΗΡΩΝ» όπως και στο κλειστό της Μίκρας.

Η Χ.Α.Ν.Θ. τίμησε τη μνήμη του αξέχαστου coach με την μεγάλη προσφορά στο άθλημα Νίκου Δημητρίου. Στο περιθώριο των αγώνων που έγιναν στο «Αθλητικό Κέντρο Μίμης Τσικίνας ΗΡΩΝ» ο Διευθυντής Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. Δημήτρης Καραΐσκος κι ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Μπάσκετ Νίκος Κεραμεύς βράβευσαν τον Δημήτρη Δημητρίου(γιο του εκλιπόντος) προσφέροντας του μια αναμνηστική πλακέτα όπως κι ένα T-shirt των 100 χρόνων. Μάλιστα, η βράβευση μεταδόθηκε live από την εκπομπή της ΕΡΤ3 «Σπορ στο 3».

Η οικογένεια Δημητρίου την τελευταία ημέρα του Τουρνουά στο κλειστό της Μίκρας βράβευσε τις ομάδες για την συμμετοχή τους.

Για την ιστορία, η εφηβική ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. ολοκλήρωσε αήττητη τις υποχρεώσεις της με τρεις νίκες (απέναντι σε Άρη, Ν. Βότση και Ηρακλή).

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τα παιδιά για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους. Συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν και στην οικογένεια Δημητρίου για την οργάνωση του αξιόλογου Τουρνουά.

Share This