Επιλογή Σελίδας

Η Διεύθυνση Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την DOLE, την μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής, διανομής και εμπορίας φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Η συνεργασία της Χ.Α.Ν.Θ. με την DOLE ξεκίνησε στο παρελθόν με αφορμή εκδηλώσεις του τμήματος της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και σήμερα έχει επεκταθεί σε όλο το φάσμα του Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ.

«Είναι ιδιαίτερα ευτυχές το γεγονός ότι η DOLE, μια εταιρεία η οποία βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στον Αθλητισμό της ΧΑΝΘ τα τελευταία 4 χρόνια, επιλέγει να συνεχίσει να στηρίζει και μάλιστα ακόμη πιο ουσιαστικά και δυναμικά το έργο μας και την προσφορά μας στους νέους και στον Αθλητισμό της χώρας μας γενικότερα», δήλωσε ο Διευθυντής Αθλητισμού της ΧΑΝΘ Δημήτρης Καραΐσκος και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ ολόψυχα την DOLE και τους ανθρώπους της, οι οποίοι με τόση αγάπη και επαγγελματισμό στηρίζουν τις δράσεις και τις εκδηλώσεις μας τα τελευταία χρόνια.
Τέτοιες όμορφες, ποιοτικές κι εποικοδομητικές συνεργασίες συνάδουν με την θεμελιώδη αρχή της ΧΑΝΘ, αυτό που συμβολίζει το έμβλημά της δηλαδή, το ισόπλευρο τρίγωνο, που εκφράζει το παγκόσμια αναγνωρίσιμο τρίπτυχο ψυχή-σώμα-πνεύμα που ομοιόμορφα και ισοβαρώς αναπτύσσουν τα μέλη μας στις δραστηριότητές μας».

Η Μαριλένα Εμμανουηλίδου (Finance Manager της Dole Hellas) από την πλευρά της δήλωσε τα εξής:

«Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, αισθανόμαστε ακόμα περισσότερο την αναγκαιότητα για βοήθεια στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Με αίσθημα ευθύνης, στηρίζουμε την προσπάθεια της ΧΑΝΘ, ώστε να συνεχίσει να προάγει το σημαντικό της έργο για την νεολαία και τον αθλητισμό. Δεν ξεχνάμε άλλωστε πως ο αθλητισμός αποτελεί έναν από τους πυλώνες τις ελληνικής κοινωνίας αλλά και του πολιτισμού της Ελλάδας, στην χώρα που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες». Η κα Εμμανουηλίδου επίσης τόνισε: «Ο αθλητισμός αποτελεί πηγή διαχρονικών αξιών που διαμόρφωσαν και συνεχίζουν να επηρεάζουν τον πολιτισμό μας, όπως το ευ αγωνίζεσθαι , η ευγενής άμιλλα, αλλά και η συνεχής προσπάθεια για να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας».

Για την μέχρι τώρα συνεργασία της Dole με την ΧΑΝΘ αλλά και την δύσκολη συγκυρία που βιώνει ο αθλητισμός εξαιτίας της πανδημίας δήλωσε: «Υπάρχει άριστη σχέση με την ΧΑΝΘ, η οποία θεωρώ πως απέφερε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στην βάση του αθλητισμού, που είναι η αθλούμενη νεολαία αλλά και σε όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό, είναι ότι θα πρέπει με πειθαρχία να κάνουμε όλοι μαζί υπομονή και να έχουμε επιμονή, είναι κάτι που χρειαζόμαστε περισσότερο τώρα παρά ποτέ και όλοι μαζί θα βγούμε νικητές από την πανδημία και θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Share This