Επιλογή Σελίδας

Η Χ.Α.Ν.Θ. με ιστορία 100 και πλέον ετών είναι κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό Σωματείο, στεγάζεται σε ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της Θεσσαλονίκης και έχει Παραρτήματα στην Καλαμαριά και στο Ασβεστοχώρι. Διαθέτει ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες μεταξύ των οποίων και η καλλιέργεια ολυμπιακών αθλημάτων, η διατήρηση αθλητικών ομάδων, καθώς επίσης και αναπτυξιακών τμημάτων και Ακαδημιών, με καθαρά ερασιτεχνικό προσανατολισμό. Η Χ.Α.Ν.Θ. φροντίζει με κάθε δυνατό τρόπο για την ενίσχυση και τη βελτίωση των υποδομών, των συνθηκών & μέσων άθλησης & ποιοτικής βελτίωσης της προπόνησης, των εκδηλώσεων, των αγώνων και της καθημερινότητας των παιδιών των ακαδημιών της,  των ερασιτεχνών αθλητών της, και των ομάδων.

 

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. με ιστορία από το 1976, διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σημαντική θέση στον χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες.
Με 334 καταστήματα καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, τη Φθιώτιδα, την Εύβοια, την Αιτωλοακαρνανία, την Αττική και τα νησιά Θάσο, Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Άνδρο και Σκιάθο. Απασχολεί περισσότερους από 9.000 εργαζόμενους.

 

Με παιδικές ακαδημίες σε 15 Αθλήματα η Χ.Α.Ν.Θ. πρωτοπορεί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό στη Βόρεια Ελλάδα. Το τμήμα της Ξιφασκίας με επικεφαλής προπονήτρια την Ολυμπιονίκη Ιωάννα Χρήστου, μέσα σε λίγα χρόνια έχει εξελιχθεί και έχει δημιουργήσει μία αξιόλογη σχολή εκμάθησης και εξάσκησης με σωστή κατεύθυνση και καταξιωμένους προπονητές.
Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βρίσκεται κοντά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό ως χορηγός του Τμήματος Ξιφασκίας και ως αρωγός των Ακαδημιών της Χ.Α.Ν.Θ. σε όλα τα Αθλήματα με την κάλυψη των αναγκών σε νερά και με την παροχή του πρωινού γεύματος στα καλοκαιρινά camps του αθλητισμού.
Παράλληλα, προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης & βασικής διατροφής και ενισχύει τη λειτουργία των κινητών κατασκηνωτικών προγραμμάτων (Β. Σποράδες, Πίνδος, Κινητή Κατασκήνωση Πηλίου) της Οργάνωσης.

 

 

Τον ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη στήριξη!!

 

Share This