Επιλογή Σελίδας

Την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ στην κατηγορία Κ21 Αγοριών κατέκτησε η Χ.Α.Ν.Θ. Η ομάδά μας διεκδίκησε με αξιώσεις το πρωτάθλημα και πάλεψε φιλότιμα παρά τα προβλήματα και τις απουσίες. Έκανε πολύ καλό ξεκίνημα, επικράτησε αρχικά του Άρη (με 3-0) και στη συνέχεια της ΑΕΝ Πανοράματος ( 3-0 σετ), όμως δυστυχώς λάθη και κούραση οδήγησαν σε ήττα, στο κρίσιμο παιχνίδι από τον Πήγασο Πολίχνης(3-0) που έκρινε και τον τίτλο.

«Τηρουμένων των συνθηκών και της κατάστασης είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Τώρα, αυτό που περιμένουμε είναι η  κλήρωση του Πανεπαρχιακό από όπου θα προκύψουν και οι προκρίσεις στο Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Είναι μια δύσκολη διαδικασία , με νοκ άουτ αγώνες στην οποία μετέχουν αξιόλογες ομάδες, όμως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», δήλωσε ο προπονητής της ΧΑΝΘ Παναγιώτης Σδραυκάκης.

Οι συνθέσεις του 3ου αγώνα αγώνα:

Πήγασος Πολίχνης (Θεοδώρου): Παυλίδης, Κεσεδίδης, Μποζίδης, Καρατζόγλου, Μπαρδούκας, Παλαιοχωρινός, Μπαλούκας, Σιαμπλίδης, Τέλιος, Μάγγος, Σωτηρίου, Στεφανίδης, Μελίτος, λ Χασίδης.

ΧΑΝΘ (Σδραυκάκης): Κουρτίδης, Σδραυκάκης Γ., Αδαμος, Πασχαλέρης, Σδραυκάκης Ν., Ταμοζνικοβ, λ Ρέμμος, Κουτσονικος.
Διαιτητές: Σταυριανίδης, Σταυρίδης, Σταυρίδου.

Η ομάδα της Πολίχνης στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, η ΧΑΝΘ κατέκτησε την 2η θέση, στην 3η θέση βρέθηκε ο Άρης και στην 4η η ομάδα του Πανοράματος.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν σε μια εξαιρετικά δύσκολη για όλους αγωνιστική σεζόν, όπως και στο τεχνικό μας επιτελείο και τον επικεφαλής του Παναγιώτη Σδραυκάκη.

photos by bakar & image creation

 

Share This