Επιλογή Σελίδας

Μια καταπληκτική εμπειρία είχε την ευκαιρία να ζήσει η Εφηβική ομάδα Χάντμπολ της Χ.Α.Ν.Θ. Πιο συγκεκριμένα, αποστολή 14 αθλητών και δυο συνοδών- προπονητών ταξίδεψε  στην Ανκόνα της Ιταλίας προκειμένου να συμμετάσχει στους Αδριατικούς και Ιόνιους Αγώνες Νέων για την Κοινωνική Ενσωμάτωση (A.NI.M.US).

Στους αγώνες συμμετείχαν 2.000 αθλητές και αθλήτριες και 1.500 εθελοντές από 16 χώρες, σε 13 διαφορετικά αθλήματα. Η Χ.Α.Ν.Θ. τοποθετήθηκε στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης του Χάντμπολ και αντιμετώπισε ομάδες από Αλβανία, Βοσνία, Κροατία, Δανία και Ιταλία.  «Το επίπεδο αγώνων ήταν πολύ υψηλό, το τουρνουά ήταν μια θαυμάσια εμπειρία για τα παιδιά και η ομάδα μας ανταποκρίθηκε στον συναγωνισμό με πολύ καλές εμφανίσεις. Είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και τα παιχνίδια αυτά μας βοήθησαν πολύ ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Βασιλειάδης. Η Χ.Α.Ν.Θ. σε πέντε αγώνες είχε απολογισμό τρεις ήττες και δυο νίκες και κατετάγη στην 6η θέση. Οι αγώνες ήταν ενταγμένοι στο πρόγραμμα BeActive της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την ευθύνη της αποστολής της Χ.Α.Ν.Θ. είχαν οι προπονητής Γιώργος Βασιλειάδης και Θάνος Κενανίδης. Τα παιδιά που ταξίδεψαν στην Ανκόνα είναι οι: Οσάγκι Γιώργος, Μπίλλιας Ξενοφών, Καραθεοδώρου Λουκάς, Θεοφρονίδης Χριστόφορος, Κοντούλης Βασίλης, Κοντούλης Κωνσταντίνος, Ηγουμενίδης Κήρυκος, Τζιάκης Γιώργος, Χατζηλίας Νίκος, Κυριακίδης Βασίλης, Τσαγγαλής Πέτρος, Αγαθόνικος Παναγιώτης, Βουκσάνοβιτς Αλέξανδρος και Ελευθερούδης Δημήτρης.

 

Share This