Επιλογή Σελίδας

Η Ακαδημία Χειροσφαίρισης της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των ηλικιακών τμημάτων της εγγυώμενη την τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, για την Επανέναρξη Αγωνιστικών και Προπονητικών Δραστηριοτήτων, της Γ.Γ.Α.

Η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης μας παρέχει το ασφαλές περιβάλλον των εγκαταστάσεων της όπου υλοποιούμε το πρόγραμμα μας, ενιαίος προπονητικός σχεδιασμός, από την ηλικία υποδοχής των παιδιών έως το στάδιο ένταξης τους στις αγωνιστικές, υψηλού επιπέδου, ομάδες μας. Η διδασκαλία των βασικών αρχών του αθλήματος, η διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού και η αθλητική ολοκλήρωση του βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο. Στην υλοποίηση του προπονητικού μας σχεδιασμού συμβάλλουν ειδικευμένοι προπονητές, πτυχιούχοι Τ.Ε.Φ.Α.Α. και εξειδικευμένοι συνεργάτες.

Η προοπτική συνεργασίας με την THW KIEL Academy

Η Ακαδημία μας βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης της συνεργασίας της με τους οργανισμούς HANDBALL-CAMP και THW KIEL Academy. Με σκοπό την εξασφάλιση της εξέλιξης των αθλητών μας. Σειρά young players challenges και εξειδικευμένα workshops με επίλεκτων Γερμανών αθλητών, υπό την καθοδήγηση κορυφαίων εκπαιδευτών, πρόκειται να ανακοινωθούν κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο κος. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Γιώργος, πτ. Τ.Ε.Φ.Α.Α./Α.Π.Θ.-Μέλος ΣΥ.Π.Χ.Ε. – Σημειογράφος Αναλυτής Εθνικών Ομάδων (+ 30 6977805449 – [email protected])

Πληροφορίες: 2316001000(εσωτερικό 0810-11-12)

Share This