Επιλογή Σελίδας

 

Μια γιορτή-παρουσίαση των προγραμμάτων της ΧΑΝΘ στο ευρύ κοινό, η οποία αναδεικνύει ταυτόχρονα και εκείνες τις αξίες που είναι ουσιαστικές για την κοινωνία των πολιτών του αύριο, εκεί όπου η προσωπική εξέλιξη ορίζεται μέσα από τη συλλογικότητα, το άτομο μέσα από την ομάδα: η ομαδική ζωή στην κατασκήνωση, η ευγενής άμιλλα στον αθλητισμό, η δημιουργικότητα ως μέσο έκφρασης, ο εθελοντισμός ως κινητήριος δύναμη προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Το ΧΑΝΘing γίνεται μια διαδρομή -για το παιδί, τον έφηβο, τον ενήλικα- με προορισμό την ενεργή συμμετοχή τους ως πολίτες στη Θεσσαλονίκη του μέλλοντος.

 

 

 

Μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους στην Πλατεία ΧΑΝΘ!

 

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 10:00-14:00 σας περιμένουμε όλους στην Πλατεία ΧΑΝΘ για να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλια των 100 χρόνων. Πάρτε την οικογένεια και τους φίλους σας και ελάτε να συμμετέχετε στα open lessons γυμναστικής και χορού, να γνωρίσετε τα αθλήματά μας, να πάρετε μια γεύση από τις κατασκηνώσεις μας, τις εθελοντικές μας δράσεις, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε κληρώσεις και να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλια της ΧΑΝΘ!

 

 

Πρόγραμμα δράσεων

 

  • 10:00-11:00 Ρυθμική Γυμναστική με την Ελίζα Ιωαννίδου

Ένα διασκεδαστικό μάθημα με στεφάνια και κορδέλες, κατακόρυφα και τροχούς! Το τμήμα ρυθμικής συνδυάζει τον χορό με τη γυμναστική και τη διασκέδαση με την άσκηση.

Το μάθημα απευθύνεται σε κορίτσια 4 έως 8 ετών

 

  • 11:00-11:30 Salsa kids με τον Ντίνο Φραγκούλη και τη Χρύσα Κωστίκη

Ένας από τους πιο διασκεδαστικούς χορούς λάτιν που χορεύεται σε όλο τον κόσμο και από όλες τις ηλικίες! Ο Ντίνος και η Χρύσα θα σας μάθουν τα βασικά βήματα.

Το μάθημα απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών.

 

  • 12:00-12:30 Παρουσίαση Παραδοσιακών και Ρεμπέτικων χορών από τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο της Χ.Α.Ν.Θ.

 

  • 12:30-13:00 Τεχνικές Thai Massage για να Προσφέρουμε Ανακούφιση στον Εαυτό μας με την Έλλη Καμήλαλη
    Στο σύντομο αυτό βιωματικό σεμινάριο οι συμμετέχοντες καθοδηγούνται σε επιλεγμένες τεχνικές Thai Massage που εφαρμόζουν στον εαυτό τους! Οι τεχνικές αυτό-μασάζ που παρουσιάζονται αποτελούν εργαλεία που μας βοηθούν να αντιμετωπίζουμε μόνοι μας συμπτώματα έντασης ενώ αυξάνουν τη ζωτικότητά μας. Το μάθημα απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών
  • 13:00-14:00 Aerobic για ενήλικες με τον Θάνο Κενανίδη

 

 

 

Facebook event: ΧΑΝΘing – Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

 

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/1NbeAYfFiefIqVRXmE3IsHGgURlryYypQuH-nxoVS_y8/edit

 

 

 

Share This