Επιλογή Σελίδας

Πλούσια αγωνιστική δράση περιελάμβανε το πρόγραμμα των τμημάτων Μπάσκετ και Χάντμπολ κατά την διάρκεια των εορτών με την συμμετοχή τμημάτων υποδομής μας σε πληθώρα φιλικών αναμετρήσεων.

Αναλυτικότερα, η Παιδική Ομάδα Μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ. (γεννηθέντες 2006-07) ταξίδεψε για την Αθήνα Εκεί η ομάδα μας  αντιμετώπισε την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα.

“Ήταν μια χρήσιμη και εποικοδομητική για την ομάδα εμπειρία την οποία πιστεύω χάρηκαν τα παιδιά. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη τους αποστολή για παιχνίδια εκτός Θεσσαλονίκης. Μακάρι στο μέλλον οι συνθήκες να μας επιτρέψουν να επαναλάβουμε τέτοιες πρωτοβουλίες”, δήλωσε ο Νικόλαος Κεραμεύς.

Η Ιωάννα Καπουσούζη από την πλευρά της είπε: “Αντιμετωπίσαμε αξιόλογες , ιστορικές ομάδες ,με παράδοση στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Είναι εμπειρίες που βοηθάνε τα παιδιά καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να έχουν διαφορετικές αγωνιστικές παραστάσεις, που τόσο τους έλειψαν τα προηγούμενα χρόνια. Ας μη ξεχνάμε πως ειδικά αυτές οι ηλικίες στερήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας για πολύ καιρό την χαρά του παιχνιδιού. Είχαμε προγραμματίσει ως τμήμα να παραβρεθούμε και σε δυο παιχνίδια της Euroleague του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού  σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ, όμως δυστυχώς η νέα έξαρση της πανδημίας είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθούν οι αγώνες. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα για την άριστη φιλοξενία”

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Έντονη ήταν η αγωνιστική δραστηριότητα στα τμήματα Χάντμπολ της Χ.Α.Ν.Θ. Αναλυτικότερα:

 Η ομάδα των Παμπαίδων Α, συμμετείχε στο 8οHandball CLIMAX Cup, που διοργανώνει ο ΠΑΣ Φοίβος Συκεών με την υποστήριξη του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Η ομάδα Παμπαίδων Β, έδωσε το παρών στο 9ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά που διοργάμωσε η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Ιωαννίνων από τις 27 ως τις 30 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα Παγκορασίδων Β, συμμετείχε στο 8οHandball CLIMAX Cup, που διοργάνωσε ο ΠΑΣ Φοίβος Συκεών με την υποστήριξη του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Η ομάδα mini, συμμετείχε στο 1ο XBALL Τουρνουά, που διοργάνωσε η Α.Ε. Πανοράματος με την υποστήριξη του Δήμου Χορτιάτη-Πανοράματος. Πρώτος αγώνας της ομάδας μας εναντίον του Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς

Η σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Χάντμπολ αναφέρει: «Η Ακαδημία μας αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα τις ιδιαιτερότητες που διαμορφώνει η πανδημία, τηρεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α. και της Ο.Χ.Ε. ώστε οι αθλητές και οι αθλήτριές μας μπορούν να παίξουν στους αγώνες αποκομίζοντας τη χαρά του ανταγωνισμού αλλά και πολλές άλλες ευχάριστες εμπειρίες.

Με τη βεβαιότητα ότι τίποτε από τα παραπάνω δε θα ήταν εφικτό χωρίς την υπεύθυνη στάση και την υποστήριξη των οικογενειών των αθλητών και των αθλητριών μας, τους ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες υγεία και καλύτερες ημέρες στο άθλημα που υπηρετούμε».

 

 

 

 

Share This