Επιλογή Σελίδας

Ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ με πλούσια αγωνιστική δράση πρόσφερε η Χ.Α.Ν.Θ. στο διάστημα 27 με 29 Δεκεμβρίου. Η διεξαγωγή του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά U12  ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις μας και πιο συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο “Μίμης Τσικίνας” προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στα 60 περίπου παιδιά που συμμετείχαν.

Το παρών έδωσαν οι ομάδες του Κερκυραϊκού, του Αριστοτέλη Επανωμής ενώ ο ΓΑΣ Κουφαλίων ανταποκρίθηκε την τελευταία στιγμή στο κάλεσμά μας αντικαθιστώντας την Slavija Podgorica που δεν μπόρεσε να δώσει το παρών λόγω της πανδημίας COVID-19.

Το διάστημα του τριημέρου διεξήχθησαν συνολικά 10 παιχνίδια στα οποία τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, να γνωρίσουν συνομηλίκους τους άλλων συλλόγων  και να χαρούν το παιχνίδι που τόσο έλλειψε(ειδικά σε αυτές τις ηλικίες) τις προηγούμενες σεζόν. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής, μετάλλια ενώ οι ομάδες έλαβαν αντίστοιχα αναμνηστικά κύπελλα.

Το τουρνουά ήταν ένα από τα ελάχιστα που διοργανώθηκαν στην Θεσσαλονίκη την περίοδο των Χριστουγέννων με την Χ.Α.Ν.Θ. να διαχειρίζεται με μεγάλη επιτυχία την κατάσταση που δημιουργήθηκε με την έξαρση του κορονοϊού εφαρμόζοντας με σχολαστικότητα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Κερκυραϊκό,τον Αριστοτέλη Επανωμής και φυσικά τον ΓΑΣ Κουφαλίων για την ανταπόκριση και συμμετοχή τους σε αυτό το όμορφο μπασκετικό τριήμερο.

 

 

 

 

 

 

 

Share This