Το φεστιβάλ έχει ως σκοπό να επικοινωνήσει το έργο των εθελοντικών οργανώσεων και των οργανώσεων στο ευρύ κοινό και να ενδυναμώσει τη συνεργασία μεταξύ των φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών με κύριους άξονες: Τέχνες και πολιτισμός, Αθλητισμός, Ποιότητα Ζωής, Εθελοντισμός και Αλληλεγγύη, Πράσινη Ανάπτυξη και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, Περιβάλλον.
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, δίνουμε ζωή στην Κοινωνία των Πολιτών και σε ολόκληρη την πόλη!
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες, ζωντανή μουσική, χορευτικά, workshops, εκθέσεις, dialogue & panel discussions και πολλές ακόμα δράσεις σε ένα εργαστήρι χαράς και αισιοδοξίας!
Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα, εδώ και στο Facebook event: Connected We Stand Festival 2022
Είσοδος ελεύθερη!
Site: www.connectedwestand.connectyourcity.eu/
Το πολυθεματικό φεστιβάλ εθελοντισμού για νέες και νέους, πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά και για πρώτη φορά φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη, από τους ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ, Actionaid, InfinityGreece, ESN Thessaloniki, ΕΨΥΚΑ, Χ.Α.Ν.Θ., AddArt.
Connected We Stand Festival 2022
Meet The Change!
#CWSKG