Επιλογή Σελίδας

Η 15η Μαΐου έχει καθιερωθεί ως Διεθνής Ημέρα Οικογένειας από τον ΟΗΕ, μια μέρα που προσφέρει την ευκαιρία για ευαισθητοποίηση σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια κοινωνικά, οικονομικά ή δημογραφικά. Η μορφή της οικογένειας αλλάζει παγκοσμίως, γίνεται μικρότερη ή διευρύνεται, γίνεται διαφορετική από τις παραδοσιακές μορφές… Ωστόσο, η οικογένεια παραμένει ο διαγενεακός πόλος αλληλεπίδρασης που μας στηρίζει σε κάθε κρίση, κοινωνική, οικονομική, ακόμα και υγειονομική, όπως ζούμε αυτές τις μέρες!

Στο Παιδικό Κέντρο “ΔΙΑ-δρασις” έχουμε κάθε λόγο να γιορτάζουμε για τις μικρές και μεγάλες οικογένειές μας, τις πολύχρωμες και τις πολύγλωσσες, τις ήσυχες και τις ζωηρές… για όλες τις δασκάλες, τις εθελόντριες, τους συνεργάτες και τους υποστηρικτές μας που έγιναν η ακόμα μεγαλύτερη οικογένειά μς σε αυτό το ταξίδι και μαζί κάναμε τη διαφορά!

Η εκπαιδευτική ομάδα ετοίμασε μια πολύγλωσση αφήγηση του αγαπημένου βιβλίου του Τοντ Παρ “Το βιβλίο της οικογένειας”. Ακούτε την Αδαμαντία Πάττα στα ελληνικά, την Εβίνα Δημητριάδου-Μπαντάουι στα αραβικά, τη Φάτιμε Ραούφι στα κουρδικά και τη Μάγια Ραζαβί στα περσικά. Καλή απόλαυση!

 

https://www.facebook.com/konstantia.liouza/videos/10219855039820444/

Share This