Επιλογή Σελίδας

Μια όμορφη πρωτοβουλία, έναν πρωτότυπο διαγωνισμό ζωγραφικής  ανέλαβε να διοργανώσει η Χ.Α.Ν.Θ. με θέμα «Αγαπάω τον αθλητισμό, αγαπάω την Χ.Α.Ν.Θ.». Παιδιά από όλα τα τμήματα και τις δράσεις μας, καλούνται να καταθέσουν τις δημιουργίες τους σε ένα διαγωνισμό ( διάρκειας από 4 ως 30 Δεκεμβρίου),που περιλαμβάνει μια σειρά από δώρα και διακρίσεις. Αναλυτικότερα:

**Οι 10 πρώτοι θα κερδίσουν t-shirt της Χ.ΑΝΘ , ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ενώ τα έργα τους θα παρουσιαστούν σε έκθεση στην Είσοδο του Αθλητικού Κέντρου της Χ.Α.Ν.Θ.-Ήρων Μίμης Τσικίνας
**Επιπλέον τα έργα των τριών πρώτων θα κοσμήσουν σε κορνίζες χώρους της Χ.Α.Ν.Θ.
**Επιπλέον ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα πλήρες πακέτο αθλητικού εξοπλισμού (φόρμα , μπουφάν, σάκο ταξιδίου και σακίδιο πλάτης). Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει στις 8/1.

Ο διευθυντής Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. Δημήτρης Καραΐσκος σε δηλώσεις του στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV-100, μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Είναι η 2η φορά σε σύντομο διάστημα που καλούμαστε να λειτουργήσουμε σε συνθήκες εγκλεισμού. Σκεφτήκαμε πως θα είναι όμορφο να δώσουμε στα μικρά παιδιά ένα κίνητρο ώστε να ξοδέψουν δημιουργικά τον χρόνο τους.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται όχι μόνο στα παιδιά από τον αναπτυξιακό μας αθλητισμό αλλά και σε αυτά των κατασκηνώσεων, του τμήματος γυμναζομένων του τμήματος εκπαίδευσης-επιμόρφωσης όπως σε όλους όσους συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της Χ.Α.Ν.Θ.

Όλοι έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν τα συναισθήματα τους στο χαρτί, ενώ παράλληλα θα ετοιμαζόμαστε για την επανεκκίνηση στον αθλητισμό. Αναμένουμε με χαρά την ανταπόκριση των αθλητών μας».

Η Αλεξάνδρα Μαροπουλου από το τμήμα Γυμναζομένων αναφερόμενη στην δράση της Χ.Α.Ν.Θ. σχολίασε: “Ο διαγωνισμός αυτός είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να έρθουμε κοντά σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε και τα παιδιά, γιατί όχι και οι μεγάλοι, να ξεδιπλώσουν και το ταλέντο τους στη ζωγραφική. Η αγάπη μας για τη ΧΑΝΘ, τον αθλητισμό και γενικά τη φυσική δραστηριότητα, ας αποκτήσει σάρκα και οστά μέσα από τα χρώματα και να μας γεμίσει ελπίδα για τις καλύτερες μέρες που έρχονται”.

H Δέσποινα Ζηκοπούλου επικεφαλής του Τομέα Εκπαίδευσης από την πλευρά της είπε: “Είμαστε πολύ περήφανοι που συμμετέχουμε σ’ αυτή την πρωτοβουλία του τομέα αθλητισμού, καθώς δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να γίνουν μέρος μιας δημιουργικής διαδικασίας, μιας φαντασιακής εξερεύνησης και πειραματισμού των χρωμάτων και των ιδεών τους. Ανυπομονούμε να θαυμάσουμε τα έργα των μικρών μας καλλιτεχνών”.

Δείτε το βίντεο

Share This