Επιλογή Σελίδας

Από τη Δευτέρα 23 έως και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου όλα μας τα προγράμματα για μικρούς και μεγάλους προσφέρονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Η Χ.Α.Ν.Θ. συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, μία δράση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, προσφέροντας τη δυνατότητα στους Θεσσαλονικείς όλων των ηλικιών να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν για μία ολόκληρη εβδομάδα, εντελώς δωρεάν, πάνω από 50 διαφορετικές δραστηριότητες που κινούνται στους 6 άξονες στους οποίους δραστηριοποιείται το τμήμα Γυμναζομένων:

17 Παιδικά προγράμματα χορού και γυμναστικής
13 Προγράμματα χορού ενηλίκων
8 Προγράμματα εναλλακτικής γυμναστικής ενηλίκων
5 Προγράμματα fitness ενηλίκων
6 Προγράμματα πισίνας ενηλίκων
4 Προγράμματα πολεμικών τεχνών ενηλίκων

Πάνω από 300 ώρες δωρεάν μαθημάτων για όλη την οικογένεια στις 9 ευρύχωρες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες του κεντρικού κτιρίου της Χ.Α.Ν.Θ.

1️⃣  Δοκιμάστε όσα προγράμματα θέλετε
2️⃣  Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει
3️⃣  Βάλτε το στη ζωή σας
4️⃣  Δείτε άμεσα τη διαφορά!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ για να λάβετε μέρος και στην κλήρωση για 2 δωρεάν τρίμηνες συνδρομές στο τμήμα της επιλογής σας.

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα Αθλητισμού αποσκοπεί στην προώθηση της συμμετοχής στον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση και στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τα οφέλη αυτής της συμμετοχής. Η εβδομάδα είναι για όλους – ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής ή επιπέδου φυσικής κατάστασης. Αποσκοπεί στη συμμετοχή μεμονωμένων ατόμων, δημόσιων αρχών και εκπροσώπων του αθλητικού κινήματος, των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών και του ιδιωτικού τομέα. Με την εστίαση σε πρωτοβουλίες βάσης, η εβδομάδα θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους Ευρωπαίους, ώστε να ενεργοποιηθούν (#BeActive) σε τακτική βάση και θα δημιουργήσει ευκαιρίες για την καθημερινή άσκηση των πολιτών.

Πληροφορίες: 231 600 1000 εσωτ. 0822 & 0821 και στο [email protected] 

Facebook event

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα:

 

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού στηρίζουμε και προωθούμε έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής!
Λεπτομέρειες για τα προγράμματα: www.ymca.gr
Πληροφορίες: 231 600 1000 εσωτ. 0822 & 0821

Facebook event

 

Share This