Επιλογή Σελίδας

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

17:30-20:30

Κεντρικό κτίριο Χ.Α.Ν.Θ.

Με αφορμή την Ημέρα της γυναίκας διοργανώνουμε ένα 3ωρο δωρεάν σεμινάριο στο οποίο θα μάθουμε τις βασικές αρχές αυτοάμυνας. Θα δούμε έννοιες όπως η αυτοπροστασία, δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση.
Πολύ πρακτικές και απλές τεχνικές που δεν απαιτούν φυσική κατάσταση και είναι εφικτές από όλους. Χρήσιμα καθημερινά αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Η αυτοάμυνα δεν είναι μόνο σωματικές τεχνικές, γροθιές, κλωτσιές, λαβές, ρίψεις κλπ. Η αυτοάμυνα είναι μια ισορροπία μεταξύ σώματος και πνεύματος ώστε σε μια ενδεχόμενη συμπλοκή να μπορέσει να αντιδράσει και το μυαλό και το σώμα, με τον σωστό τρόπο!
Δεν υπάρχει περιορισμός σε ηλικία, σωματότυπο ή φυσική κατάσταση.

Απαραίτητη η προεγγραφή εδώ: http://bit.ly/2TnP0hy
Πληροφορίες: 231 600 1000 εσωτ. 0822 & 0821

Προφίλ Δασκάλου:
Ο δάσκαλος Σταύρος Ταραμπατζίδης (武神館 士道師) ασχολείται με την τέχνη του Ninjutsu & Samurai Bujutsu τα τελευταία 15 συνεχόμενα χρόνια. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σε Ελλάδα και Ευρώπη, με πολλούς γνωστούς δασκάλους, και έχει ταξιδέψει στην Ιαπωνία για να παρακολουθήσει από κοντά τον Soke Masaaki Hatsumi ιδρυτή του οργανισμού Bujinkan. Συνεχίζοντας και ο ίδιος την δική του εκπαίδευση, σήμερα διδάσκει στην Θεσσαλονίκη.

Share This