Επιλογή Σελίδας
Οι εποχές που ζούμε επιβάλλουν να κάνουμε κινήσεις για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα από γνωστούς και άγνωστους κινδύνους.
Ένα τρίωρο δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας, όπου θα γνωρίσετε τους βασικούς κανόνες αυτοπροστασίας, ίσως είναι η αρχή!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργανώνουμε την Κυριακή 13 Μαρτίου και ώρες 17:30-20:30 ένα 3ωρο ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο στο οποίο θα μάθουμε τις βασικές αρχές αυτοάμυνας. Θα δούμε έννοιες όπως η αυτοπροστασία, η δυναμικότητα και η αυτοπεποίθηση.
Πολύ πρακτικές και απλές τεχνικές που δεν απαιτούν φυσική κατάσταση και είναι εφικτές από όλους. Χρήσιμα καθημερινά αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Η αυτοάμυνα είναι μια ισορροπία μεταξύ σώματος και πνεύματος ώστε σε μια ενδεχόμενη συμπλοκή να μπορέσει να αντιδράσει και το μυαλό και το σώμα, με τον σωστό τρόπο!
Δεν υπάρχει περιορισμός σε ηλικία, σωματότυπο ή φυσική κατάσταση.

Όλες οι συμμετέχουσες θα λάβουν μέρος στην κλήρωση για τρεις μήνες συνδρομές στο τμήμα της επιλογής τους ανάμεσα σε πάνω από 20 διαφορετικά προγράμματα fitness, εναλλακτικής γυμναστικής, χορού, πισίνας και φυσικά.. αυτοάμυνας!

Απαραίτητη η προεγγραφή εδώ: https://bit.ly/35tnVDe
Πληροφορίες: 231 600 1000 εσωτ. 822 & 821

 

Facebook event: ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

Δάσκαλος είναι ο Σταύρος Ταραμπατζίδης (武神館 士道師) ο οποίος ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες τα τελευταία 15 συνεχόμενα χρόνια.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα ‘’Χαρίζω ένα χαμόγελο’’ της Χ.Α.Ν.Θ.

Share This