Επιλογή Σελίδας

Φιλικός Αγώνας Μπάσκετ με αμαξίδιο Χ.Α.Ν.Θ. – Μέγας Αλέξανδρος

Η προγραμματισμένη εκδήλωση της ΟΣΕΚΑ στην πλατεία Αριστοτέλους προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας ΑμεΑ στην οποία θα συμμετείχε η Χ.Α.Ν.Θ., ακυρώθηκε λογω της πανδημίας covid-19. Η Χ.Α.Ν.Θ. για να τιμήσει την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ οργάνωσε φιλικό αγώνα μεταξύ του το τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο της Χ.Α.Ν.Θ. και της ομάδας του Μ.Αλεξανδρου στο ΔΑΚ Ασβεστοχωρίου σήμερα, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30-19.30.

 

Η Χ.Α.Ν.Θ. στηρίζει το Διεθνές τουρνουά Γκόλμπολ «Ηφαιστειάδα»

Μετά από 2 χρόνια αγωνιστικής απραξίας λόγω πανδημίας και η Θεσσαλονίκη, με διοργανωτή τον ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΦΛΩΝ ΗΦΑΙΣΤΟΣ, είναι έτοιμη να υποδεχθεί ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά γκόλμπολ. Μερικές από τις κορυφαίες ομάδες του συναρπαστικού αυτού αθλήματος για άτομα με οπτική αναπηρία, μεταξύ αυτών και η εθνική μας ομάδα, δίνουν το «παρών» στο Διεθνές Τουρνουά «ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΔΑ 2021» που πραγματοποιείται το τριήμερο 3-5 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Ε.Α.Κ. Σταυρούπολης.

 

 

Συλλέγουμε καπάκια… Βοηθάμε τον συνάνθρωπο!

Η Σχολή Στελεχών Χ.Α.Ν.Θ., πραγματοποιεί ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να συνεισφέρουν με χρηματικές δωρεές στη δράση μας και να φέρουν τα καπάκια τους στον χώρο της Χ.Α.Ν.Θ., με σκοπό τη συγκέντρωση του απαιτούμενου χρηματικού ποσού και αριθμού καπακιών (σε βάρος), συμβάλλοντας έτσι στην κοινή μας προσπάθεια για προμήθεια εξοπλισμού, ειδών πρώτης ανάγκης ή/και αναπηρικών αμαξιδίων, για τη στήριξη των συμπολιτών μας με νοητική καθυστέρηση και κινητικές δυσκολίες ή πολλαπλές αναπηρίες, καθώς και προμήθεια απινιδωτών, που θα τοποθετηθούν στους χώρους της Χ.Α.Ν.Θ.

 

 

Επίσης, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου – Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, συμμετέχουμε όλοι, κυρίως online και μέσω των Social Media, στην καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τη διαφορετικότητα. Ένα photobooth θα τοποθετηθεί στο Κεντρικό Κτίριο της ΧΑΝΘ, για την συμμετοχή του κόσμου στην καμπάνια ευαισθητοποίησης. Πώς συμμετέχω; Κάνω tag @sxoli_stelexon (σε Instagram & Facebook) και χρησιμοποιώ τα hashtag: #accept_difference & #we_welcome_everyone

 

 

Οι κοινωνικές δράσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα «Χαρίζω ένα Χαμόγελο» της Χ.Α.Ν.Θ.
 
 
 
💯χρόνια ΧΑΝΘ🔻
1 με σένα και τον αθλητισμό ❗
1 με σένα και τον άνθρωπο ❗
1 με σένα και την κοινωνία ❗
 
 
#YMCAvalues #YMCAinternationalday #YMCAthess #YMCAgr #YMCA #YMCAteam #YMCA100xronia #1meSena #internationaldayofpersonswithdisabilities
Share This