Επιλογή Σελίδας
ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ & ΝΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
ΣΧΟΛΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Χ.Α.Ν.Θ.

Παίζω – Δρω – MotiON #vol.13

“Stay connected, Stay active, Stay involved!”

«Έφηβος στην Καραντίνα»

Οι συνέπειες που έχει η επιφέρει το καθεστώς της καραντίνας στις ζωές των ανθρώπων, κι ιδίως στην καθημερινότητα των νέων, είναι πλέον αμέτρητες. Μετά το πέρας ενός χρόνου από την επιβολή του πρώτου γενικού lockdown στη χώρα μας, παρατηρούμε πως οι συνήθειες των εφήβων αναδιαμορφώθηκαν, η ρουτίνα τους άλλαξε, ενώ το σχολικό, κοινωνικό και οικογενειακό περιβάλλον που κάποτε γνώριζαν, προσαρμόστηκε πια σε νέα δεδομένα.

Όπως εξαγγέλλει κι ο Στόχος Βιώσιμης Ανάπτυξης Νο. 3 σχετικά με την “Καλή Υγεία και Ευημερία” που έχει υιοθετήσει ο Ο.Η.Ε., η πανδημία του κορωνοϊού θέτει την ευζωία των εφήβων κάτω από το μικροσκόπιο, τώρα πιο επιτακτικά από ποτέ!

Για τον σκοπό αυτό και στο πλαίσιο του “Παίζω – Δρω – MotiON” – Project που διοργανώνει για 13η συνεχόμενη χρονιά η Σχολή Στελεχών της Χ.Α.Ν.Θ. – δημιουργήθηκε το παρόν ερωτηματολόγιο από μια ομάδα παιδιών ηλικίας 16 ετών, με στόχο τη συλλογή δεδομένων σχετικά με την επιρροή που έχει ασκήσει η πανδημία στις ζωές των εφήβων στην Ελλάδα.

Το παρόν ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο κι απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου από όλη την Ελλάδα. Η συμπλήρωσή του δεν ξεπερνά τα 15′.

Συμπλήρωσέ το όσο προλαβαίνεις!

 

Link Google Form: «Έφηβος στην Καραντίνα»

https://forms.gle/SpXUUkQaBwK6ezUV6

 

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το πρόγραμμα της Σχολής Στελεχών Χ.Α.Ν.Θ. και το “Παίζω – Δρω – MotiON #vol.13”, μπορείτε να βρείτε στην Επίσημη Ιστοσελίδα μας στους παρακάτω συνδέσμους:

https://ymca.gr/ekpaideusi-stelexon/sxoli-stelexon/ &

https://ymca.gr/ekpaideusi-stelexon/paizodromotion/

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση, επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας:

Τ : 231 600 1000 εσωτ.: #854

email : [email protected]

Share This