Επιλογή Σελίδας
Η καθιερωμένη εκδήλωση μελών της Χ.Α.Ν.Θ. πραγματοποιήθηκε χθες, 12 Ιουνίου, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Κάθε χρόνο η Χ.Α.Ν.Θ., για να τιμήσει και ευχαριστήσει τους εθελοντές που συμμετέχουν στις Επιτροπές, αλλά και για να υποδεχθεί τα νέα τακτικά της μέλη, οργανώνει την εκδήλωση μελών. Η φετινή εκδήλωση ξεκίνησε με ξενάγηση στο μουσείο και ολοκληρώθηκε με δεξίωση στους κήπους του μουσείου.
Η φετινή εκδήλωση όμως ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, αφού αποτέλεσε ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης σε όλους εκείνους τους ξεχωριστούς ανθρώπους που έκτισαν με την προσφορά τους το υψηλό κύρος της Οργάνωσης.
Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης τιμήθηκαν 16 παλαιά μέλη της Χ.Α.Ν.Θ. που η συμμετοχή τους στο έργο της Αδελφότητας ξεπερνά τα 50 χρόνια προσφοράς και αγάπης! Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης τιμήθηκαν τα νεότερα τακτικά μέλη της Οργάνωσης, οι συνεχιστές του έργου των πρώτων, άξιοι εκπρόσωποι της μεγαλύτερης νεανικής Οργάνωσης της πόλης, που μετρά σχεδόν έναν αιώνα ζωής. Στο τρίτο μέρος της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι εκπαιδευτές της Σχολής Στελεχών που έκλεισαν 4 χρόνια εθελοντικής προσφοράς στη Χ.Α.Ν.Θ. Όλα τα μέλη ξεχωριστά, υπέροχοι άνθρωποι, από τη μια η μεγάλη γενιά που καθοδήγησε με το παράδειγμά της, την εργατικότητα, το κοινωνικό της έργο τις νεότερες γενιές, στάθηκαν όλοι δίπλα δίπλα, στη χθεσινή εκδήλωση, αναδεικνύοντας το μεγαλείο της Χ.Α.Ν.Θ.!
Σημαντικές αξίες βραβεύτηκαν λοιπόν στην εκδήλωση μελών της Χ.Α.Ν.Θ. όπως η υπευθυνότητα, η ανιδιοτέλεια, η ευγνωμοσύνη, η αφοσίωση, ο σεβασμός, η αξιοπιστία και η συναίσθηση της προσφοράς προς τους άλλους.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που μας τίμησαν με την παρουσία τους, το Αρχαιολογικό Μουσείο για τη διάθεση του υπέροχου χώρου, τη 2G catering για τα νόστιμα εδέσματα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!
Share This