Επιλογή Σελίδας

Η καθιερωμένη εκδήλωση μελών της Χ.Α.Ν.Θ. πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας – ΝΟΗΣΙΣ.

Κάθε χρόνο, με εξαίρεση τα δύο προηγούμενα έτη λόγω της πανδημίας, η Χ.Α.Ν.Θ. για να τιμήσει και να ευχαριστήσει τους εθελοντές που συμμετέχουν στις Επιτροπές, αλλά και για να υποδεχθεί τα νέα τακτικά της μέλη, οργανώνει την εκδήλωση μελών. Φέτος, η εκδήλωση ξεκίνησε με ξενάγηση στην Έκθεση με τίτλο «Connected-Η ιστορία των υπολογιστών και η ζωή με το διαδίκτυο», συνέχισε με προβολή της ταινίας “Space Opera” στο Πλανητάριο και ολοκληρώθηκε με βραβεύσεις και δεξίωση στο εστιατόριο του ΝΟΗΣΙΣ.

Η φετινή εκδήλωση μελών ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, αφού αποτέλεσε ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης σε όλους εκείνους τους ξεχωριστούς ανθρώπους που έκτισαν με την προσφορά τους το υψηλό κύρος της Οργάνωσης.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης τιμήθηκαν τα παλαιά μέλη της Χ.Α.Ν.Θ. που η συμμετοχή τους στο έργο της Αδελφότητας ξεπέρασε τα 50 χρόνια προσφοράς και αγάπης! Στο δεύτερο μέρος τιμήθηκαν οι εκπαιδευτές της Σχολής Στελεχών για την εθελοντική τους προσφορά στη Χ.Α.Ν.Θ. Στο κλείσιμο της βραδιάς, τιμήθηκαν οι εθελοντές της πανδημίας, οι οποίοι συμμετείχαν έμπρακτα στην παροχή συσσιτίου και κοινωνικής προσφοράς σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Όλα τα μέλη ξεχωριστά, υπέροχοι άνθρωποι, από τη μια η μεγάλη γενιά που καθοδήγησε με το παράδειγμά της, την εργατικότητα, το κοινωνικό της έργο τις νεότερες γενιές, στάθηκαν όλοι δίπλα δίπλα, στη χθεσινή εκδήλωση, αναδεικνύοντας το μεγαλείο της Χ.Α.Ν.Θ.!

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

 

 

Share This