Επιλογή Σελίδας

 

Η Χ.Α.Ν.Θ. και το CITY College ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν μία σειρά εκδηλώσεων με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών σε μια κοινή προσπάθεια για ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση του κοινού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα ‘Ενδοοικογενειακή βία και ψυχική υγεία: Δεδομένα από τον διεθνή και Ελληνικό χώρο’ τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 (18:00-20:00, “Θεατράκι” Χ.Α.Ν.Θ.) με ομιλήτρια τη Δρ. Καλλιόπη Μέγαρη, Λέκτορας και Επικεφαλής του μεταπτυχιακού προγράμματος στην Κλινική Ψυχολογία στο CITY College, University of York Europe Campus, Μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Νευροψυχολογικής Εταιρείας (ΕΝΨΕ). Η ομιλία εντάσσεται στο δωρεάν πρόγραμμα Ομιλιών Ψυχοεκπαίδευσης στη Χ.Α.Ν.Θ.

Στο πλαίσιο της δράσης η ομάδα του Tae Kwon Do της Χ.Α.Ν.Θ. θα πραγματοποιήσει ανοιχτό μάθημα γυναικείας αυτοάμυνας κι αυτοπροστασίας την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 16:30-18:00 στο κλειστό γήπεδο της Χ.Α.Ν.Θ. ‘Μίμης Τσικίνας’ (αίθουσα του Tae Kwon Do) με προπονητές τον κ. Γιάννη Ουζούνη και την κα Ευτυχία Πλασκασοβίτη.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου με ένα Βιωματικό Εργαστήριο που θα πραγματοποιήσει το Κέντρο για τα έμφυλα δικαιώματα και την ισότητα, Διοτίμα, στο Θεατράκι της Χ.Α.Ν.Θ. (18:00-20:00) με θέμα ‘Η Δύναμή μας, η στήριξή μας: απαντώντας στη βία κατά των γυναικών’.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του CITY College, University of York Europe Campus  και του Τμήματος Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς της Χ.Α.Ν.Θ. και υποστηρίζονται από τη Διοτίμα.

Η είσοδος είναι ανοιχτή για το κοινό.

Διαβάστε περισσότερα για τις εκδηλώσεις

 

Δηλώσεις συμμετοχής:

– Ομιλία με θέμα ‘Ενδοοικογενειακή βία και ψυχική υγεία: Δεδομένα από το διεθνή και ΕλληνικόΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

– Βιωματικό Εργαστήριο από τη ΔιοτίμαΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Τομέα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς (Άνθρωπος & Κοινωνία) της Χ.Α.Ν.Θ. τηλ. 231 600 1000 εσωτ. 841 & 845 και [email protected]  ή [email protected]

Share This