Επιλογή Σελίδας

Σταθήκαμε τυχεροί! Η εκδρομή των Χριστουγέννων 26-28/12/2021 του Α’ κύκλου πραγματοποιήθηκε. Φορέσαμε τις μάσκες μας (για να είμαστε ασφαλείς) και κάτω από αυτές, τα καλύτερα μας χαμόγελα J Κάπως έτσι ξεκίνησε το υπέροχο μας ταξίδι στην κατασκήνωση του Αγίου Νικολάου στην Χαλκιδική. Μετά την άφιξη μας, πρωί Κυριακής, συστηθήκαμε ο ένας με τον άλλον και θέσαμε τους κανόνες για την εύρυθμη συνύπαρξη όλων μας.

”Συνεργασία και επικοινωνία” ήταν ο σκοπός αυτής της εκδρομής. Τα παιχνίδια γνωριμίας, τα energizer και τα team building συντέλεσαν ώστε να γνωριστούμε καλύτερα και να επιτύχουμε τους σκοπούς του προγράμματος. Η πρώτη βραδιά μας βρήκε να παρακολουθούμε όλοι μαζί γύρω από το τζάκι την ταινία Ocean’s 11. Το πρωινό εγερτήριο πραγματοποιήθηκε με τον γνωστό σε όλους ήχο της κατσαρόλας και στη συνέχεια … το just dance ξύπνησε τα πλήθη. Έτσι οι συμμετέχοντες πήραν τις θέσεις τους στην τραπεζαρία, για το πρωινό και την καθιερωμένη ανάληψη των καθηκόντων τους ως μαρίκες.

Το μεγάλο project της εκδρομής, δημιουργία και εκτέλεση μιας μικρής θεατρικής παράστασης από τους μικρούς μας εκπαιδευόμενους ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το χιούμορ και η φαντασία τους κυριάρχησαν για ακόμα  μια φορά! Το βράδυ μεταφερθήκαμε στο τηλεοπτικό πλατό ενός ξεσηκωτικού talent show. Όλοι οι συμμετέχοντες ανέδειξαν τα ταλέντα τους και φυσικά οι καλύτεροι, όλοι μας δηλαδή, αναδειχτήκαμε νικητές! μείναμε ασφαλείς (COVID-19 free).. Η βραδιά δεν είχε τελειώσει ακόμη. Το quiz, ένα παιχνίδι ερωτοαπαντήσεων, με σκοπό την καλύτερη γνωριμία των εκπαιδευτών με τους εκπαιδευομενους, ήρθε να ” κλείσει ” αυτήν την μαγική βραδιά. Το τελευταίο πρωί οργανώσαμε την καθαριότητα της κατασκήνωσης και των χώρων της. Δεχτήκαμε την αξιολόγηση του προγράμματος από τους μικρούς μας φίλους. Χωρέσαμε τις αναμνήσεις και τις ωραίες μας στιγμές στις αποσκευές μας, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουμε σύντομα!

Η καλή μας διάθεση και η τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του COVID-19 από εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους οδήγησαν σε μια ομαδική νίκη J

Επιστρέψαμε όλοι υγιείς J

Καλή αντάμωση..

Ραντεβού το Πάσχα

Share This