Επιλογή Σελίδας

Αγαπητά μας στελέχη,

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη εκπαιδευτική εκδρομή του Γ’ κύκλου της Σχολής Στελεχών, στην κατασκήνωση της Χ.Α.Ν.Θ. στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής, το παρακάτω χρονικό διάστημα.

Γ’ κύκλος (2007) IIΗμερομηνία εκδρομήςΑναχώρηση από ΘεσσαλονίκηΆφιξη στη Θεσσαλονίκη
24 – 26 / 02 / 202317:0019:30

 

Έναρξη εγγραφών: Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 ώρα 11.00πμ

(με σειρά προτεραιότητας και μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις)

Ο υπερσύνδεσμος (link) που θα πρέπει να επισκεφθείτε για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, είναι ο παρακάτω:

https://ymca.gr/programmata/leadership-training/

Η ενεργοποίηση του συνδέσμου, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 ώρα 11.00πμ και όχι νωρίτερα!

Μέχρι τότε ο σύνδεσμος θα εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: «Εξαντλημένο απόθεμα».

Ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για την πραγματοποίηση της εκδρομής είναι 36 άτομα και ο μέγιστος 54 άτομα. Για το λόγο αυτό, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Μετά την έλευση της παραπάνω ημερομηνίας οι εγγραφές θα συνεχίζονται και μέσω email στο [email protected], εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Κατά την εγγραφή σας :

-> Στην περίπτωση που η εγγραφή σας κρίνεται αδύνατη από τις πρώτες ώρες έναρξης των εγγραφών, θα πρέπει να αποστείλετε αίτηση για «αναμονή» – καταχώρηση ονόματος στη σχετική «λίστα αναμονής», με τα παρακάτω στοιχεία του παιδιού (Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, ημερομηνία εκδρομής στην οποία υπάρχει επιθυμία συμμετοχής, τηλέφωνα και email επικοινωνίας) στο email : [email protected] & [email protected].

-> Στην περίπτωση που υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα από συμμετοχή σε προγράμματα της Χ.Α.Ν., η εγγραφή σας δεν θα είναι δυνατή.

-> Στην περίπτωση που υπάρχει κάποιο Voucher Χ.Α.Ν. προς εξαργύρωση, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την άμεση διευθέτησή του.

Κόστος συμμετοχής : 95€. 

Στην περίπτωση που η ετήσια συνδρομή μέλους δεν είναι ενεργή, η εγγραφή μέλους Χ.Α.Ν.Θ. (εκ του Καταστατικού) είναι 15€ επιπλέον.

Η κράτηση θέσης πραγματοποιείται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής σε έναν από τους Τραπεζικούς μας Λογαριασμούς (click) και με την αποστολή του καταθετηρίου στο [email protected], υποδεικνύοντας τον μοναδικό αριθμό εγγραφής σας, όπως αυτός προκύπτει από το ηλεκτρονικό σύστημα (π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΧΣΤ #25123).

Σε περίπτωση ακύρωσης δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων [εκτός και αν ειδοποιηθούμε εγγράφως (email στο [email protected]) μέχρι και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου ώρα 13.00.]

καθώς το οργανωτικό κόστος συμμετοχής και όλες οι ενέργειες προετοιμασίας του Εκπαιδευτικού Προγράμματος θα έχουν συνυπολογιστεί και προϋπολογιστεί σε όλα τα έξοδα της δράσης (μετακίνηση, σίτιση, διαμονή, λειτουργικά κόστη κλπ). Εξαίρεση θα αποτελέσει, η κάλυψη της θέσης από άλλον συμμετέχοντα.

Οι εκδρομές αναχωρούν και επιστρέφουν κάτω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, στο χώρο όπου σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία, απέναντι από το κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ.. Η διαμονή γίνεται στον ξενώνα της κατασκήνωσής μας, στην Χαλκιδική, όπου υπάρχει κεντρική θέρμανση, ηλεκτρισμός και ζεστό νερό. Οι ξενώνες της κατασκήνωσης αποτελούνται από δωμάτια χωρητικότητας τεσσάρων, έξι & οκτώ ατόμων καθώς και κοινόχρηστους ξεχωριστούς χώρους υγιεινής (ντους, τουαλέτες) / φύλο. Η διανομή τους στα δωμάτια, θα πραγματοποιηθεί κατά την άφιξή τους στην κατασκήνωση.

 

Τι να φέρετε μαζί σας :

Σακίδιο εκδρομών, sleeping bag, σεντόνι, μαξιλάρι & μαξιλαροθήκη, αδιάβροχο, μπουφάν, ζεστά ρούχα, κλειστά παπούτσια, παντόφλες, φακό, παγούρι, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, πετσέτα.

Ευπρόσδεκτα: μελομακάρονα, κουραμπιέδες, σιροπιαστά, σπανακοτυρόπιτες, φρούτα, ξηροί καρποί, μουσικά όργανα…

Μη ευπρόσδεκτα: κινητά, laptop, iPad …

Στην περίπτωση που το παιδί έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο, θα το παραδώσει στους Υπευθύνους κατά την άφιξή του στην Κατασκήνωση!

 

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,
Τμήμα Εκπαίδευσης Στελεχών & Νέων Εθελοντών
Σχολή Στελεχών Χ.Α.Ν.Θ. – Έμμα Συμεωνίδου: [email protected]
| Κόστος Συμμετοχής: 95€
| Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 265776 & 231 600 1000 εσωτ. 854
| email: [email protected]
| FB page: @sxolistelexon
| Instagram: @ymca_thess_youth

Share This