Επιλογή Σελίδας

Η Διεύθυνση Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. και η εταιρεία Dole που συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων παραγωγών φρούτων και λαχανικών στον κόσμο, ένωσαν τις δυνάμεις τους με αφορμή την διεξαγωγή του 10ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης. Δημιούργησαν μια δυνατή running team αποτελούμενη από 150 δρομείς συμμετέχοντας σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες της διοργάνωσης.

Το βράδυ του Σαββάτου (15/10) το κλίμα έξω από την κεντρική είσοδο του ιστορικού κτηρίου της Χ.Α.Ν.Θ. ήταν άκρως γιορτινό με την μασκότ της Dole να δίνει το «παρών» μαζί με αθλητές , προπονητές και μικρά παιδιά της running team που δεν παρέλειψαν να ποζάρουν σε  αναμνηστικά στιγμιότυπα λίγο πριν ξεκινήσουν τις ειδικές διαδρομές του ημιμαραθωνίου με τα ειδικά σχεδιασμένα μπλουζάκια της ομάδας. Θυμίζουμε πως η Dole είναι εκ των βασικών χορηγών του Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ.

Μεταξύ των διαγωνιζομένων συμμετείχαν και άτομα με ειδικές αναπηρίες όπως η Μαρίλια Παπαδάκη, κόρη του προέδρου της Χ.Α.Ν. Αθηνών Γιώργου Παπαδάκη, που έτρεξε στον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και την οποία στο τερματισμό υποδέχθηκαν μέλη της ομάδας ΧΑΝΘ- Dole προκειμένου να την συγχαρούν για την προσπάθεια της.

Ο φετινός «Νυχτερινός» ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του πρόωρα χαμένου Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η απώλεια του οποίου άφησε φτωχότερη την αθλητική οικογένεια της χώρας μας.

 

 

 

 

Share This