Επιλογή Σελίδας

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ., η Χ.Α.Ν.Θ. δίνει την έναρξη της αθλητικής σεζόν Ποδοσφαίρου, που πλέον λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της και σας καλεί να γιορτάσετε μαζί της. Το Ποδοσφαιρικό μας τμήμα πλέον αποκτά ένα γήπεδο-στολίδι για την πόλη της Θεσσαλονίκης, το οποίο στο εξής θα καλύπτει τις ανάγκες των μικρών μας αθλητών-ποδοσφαιριστών.

 

Με την παρουσία τους θα μας τιμήσουν σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, αλλά και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές από ομάδες της Super League.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί μεταξύ άλλων ο Ζήσης Βρύζας, βασικό στέλεχος της Εθνικής μας, της ομάδας “όνειρο” που το 2004 ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης με την κατάκτηση του Euro. Η Χ.Α.Ν.Θ. θα τιμήσει τον Ζήση Βρύζα για τη διαδρομή και την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης το «παρών» θα δώσουν οι Λέο Μάτος (ΠΑΟΚ), Χοσέ Άνχελ Κρέσπο (ΠΑΟΚ), Ντάρσι Νέτο (πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη), όπως και ο Μαρσέλο Βεριντιάνο (πρώην παίκτης της ΑΕΚ της Ξάνθης κλπ), τους οποίους επίσης η Χ.Α.Ν.Θ. θα τιμήσει για την προσφορά τους στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Το έργο της κατασκευής των γηπέδων χρηματοδοτήθηκε από το

Πρόγραμμα Συνεργασίας INTERREG V-A «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020»,

στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου PROMO-YMC(H)A.

 

*Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Χ.Α.Ν.Θ. απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 4-17 ετών. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, με νέες πρότυπες εγκαταστάσεις και εξειδικευμένους προπονητές.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της ακαδημίας, κ. Αθανάσιο Παυλούδη 6986169961.

 

Share This