Επιλογή Σελίδας

Μήπως δεν αναγνωρίζετε το μέχρι πρότινος γλυκό και συνεργάσιμο μωρό σας; Μήπως η καθημερινότητα μαζί με τον/την έφηβο παιδί σας είναι πιο δύσκολη απ’ όσο περιμένατε και συχνά κατακλύζεστε από δυσάρεστα συναισθήματα;

Καθώς η σχέση που αναπτύσσουμε με το παιδί μας και ο τρόπος που επικοινωνούμε επηρεάζουν καταλυτικά την καθημερινότητα μας καθώς όμως και την εξέλιξή του σε σχέση με τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του, οι γνώσεις και οι δεξιότητες που θα αποκτήσετε στην συγκεκριμένη εκπαίδευση θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που επιφυλάσσει η καθημερινότητα με ένα παιδί και θα σας διευκολύνουν στον γονεϊκό σας ρόλο.

Το συγκεκριμένο εργαστήριο, πρωτοπαρουσιάστηκε το 1962 από τον κλινικό ψυχολόγο Dr. T. Gordon, και έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως η πρώτη εκπαίδευση για γονείς με βάση τις δεξιότητες επικοινωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την θεματολογία του σεμιναρίου στο ακόλουθο link: https://ymca.gr/programmata/ekpedefsi-apotelesmatikou-gonea/

Διάρκεια σεμιναρίου 14 εβδομάδες.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

–> Έναρξη 14/10/19! Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κόστος Συμμετοχής:200€, σε 4 μηνιαίες δόσεις.

Εισηγήτρια: κα Λίζα Μυλωνά, Πτυχιούχος Ψυχολογίας, Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία & Συμβουλευτική, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια «Αποτελεσματικού Γονέα», MSc, MBA, BSc, BA, PgD, PgC.

Δηλώστε συμμετοχή: Τμήμα Επιμορφωτικών Προγραμμάτων Χ.Α.Ν.Θ.

231 600 1000, εσωτ. 0830, 0831, 0832, [email protected], κιν: 6988601075, [email protected]

 

 

Share This