Επιλογή Σελίδας
Φυσικά Καλλυντικά και Σαπούνια με Ελληνικά Βότανα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στο πώς να φτιάχνουν μόνοι τους καλλυντικά, σαπούνια και οικολογικά καθαριστικά με μόνο φυσικές πρώτες ύλες.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

 

Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί

Η διατήρηση της πλούσιας μουσικοχορευτικής παράδοσης και η μετάδοσή της στη νέα γενιά αποτελεί τον κινητήριο μοχλό του Ομίλου, που συνιστά χώρο έκφρασης και συνάντησης του παλιού με το νέο. Οι παραδοσιακοί ρυθμοί, τα παραδοσιακά τραγούδια όπως και τα κινητικά σχήματα των ελληνικών χορών, προσφέρουν έντονες συγκινήσεις ομαδικότητας, χαράς, κεφιού και ευεξίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα: https://ymca.gr/programmata/elliniki-paradosiaki-chori/

 

Σεμινάριο Φωτογραφίας

Το Σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τα μυστικά της φωτογραφίας.

Σκοπός του τμήματος είναι οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τον φωτογραφικό τους εξοπλισμό και να τους βοηθήσει να βρουν το φωτογραφικό τους στυλ.

Περισσότερες πληροφορίες: https://ymca.gr/programmata/seminario-fotografias/

 

Πλεκτική

Κάθε χειροποίητη δημιουργία έχει μεγαλύτερη αξία από οτιδήποτε θα βρείτε στο εμπόριο καθώς περιέχει τον κόπο και το συναίσθημα του δημιουργού. Ελάτε μαζί να πλέξουμε με βελόνες και βελονάκι. Το σάλι, τον σκούφο, το πουλόβερ και να κρατήσουμε τις πιο όμορφες τσάντες με το προσωπικό στυλ της κάθε μίας.

Πρωινά και απογευματινά τμήματα, μία φορά την εβδομάδα.

 

Ενημερωθείτε εδώ!

 

 

Το Παράρτημα της Χ.Α.Ν.Θ. Καλαμαριάς ξεκίνησε τον μήνα Νοέμβριο και δίνει έκπτωση 50% σε κάθε νέα εγγραφή!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προγράμματα του παραρτήματος εδώ: https://ymca.gr/parartima-kalamaria/programmata/

Η προσφορά ισχύει για εγγραφές έως τις 20 Νοεμβρίου 2021!

 

 

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Χ.Α.Ν.Θ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Διεύθυνση: Μουρουζήδων 12

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310454700 | E-mail: [email protected]

 

Share This