Επιλογή Σελίδας

ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ & ΝΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
 ΣΧΟΛΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Χ.Α.Ν.Θ.

Στη Χ.Α.Ν.Θ. η συμβολή στην εξέλιξη των νέων αποτελεί καθημερινή επιλογή. Έτσι συνεχίζουμε το πρωτοποριακό πρόγραμμα της Σχολής Στελεχών που έχει αγκαλιαστεί εδώ και χρόνια από τους εφήβους της πόλης μας.

Η Σχολή Στελεχών αποτελεί ένα χειμερινό πρόγραμμα για εφήβους Β’ και Γ’ Γυμνασίου (γεν. 2006 & 2005) και Α΄ Λυκείου (γεν. 2004), που είτε είναι ήδη στελέχη της Χ.Α.Ν.Θ., είτε επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν σήμερα.

Στόχος είναι η καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος, της υπευθυνότητας και του εθελοντισμού, καθώς και των ηγετικών ικανοτήτων.

Το πρόγραμμα βασίζεται στη βιωματική, άτυπη εκπαίδευση και χρησιμοποιεί το παιχνίδι ως βασικό μέσο μάθησης σε θέματα ηγεσίας, συνεργασίας, υπευθυνότητας, λήψης αποφάσεων με τρόπο δημιουργικό και διασκεδαστικό.

Διεξάγεται από εκπαιδευτές, στελέχη της Χ.Α.Ν.Θ., με μεγάλη εμπειρία σε σχετικά εκπαιδευτικά σεμινάρια βιωματικού χαρακτήρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η διάρκεια είναι τριετής με 20 συναντήσεις, μια φορά την εβδομάδα, ανά έτος.

Επιπλέον, προβλέπονται δύο εκπαιδευτικές εκδρομές τα Χριστούγεννα και το Πάσχα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Παρασκευή: 17:30 – 19:00,
Παρ.: 19:00 – 20:30 &
Παρ.: 20:30 – 22:00 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 120€

 

Πότε είναι οι εγγραφές…

 

Οι εγγραφές θα γίνουν ηλεκτρονικά από τις 9:00π.μ. την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 για όλους τους κύκλους (Α, Β Γ’ κύκλος)!

Προσοχή, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!!!

Η κράτηση θέσης θα γίνει ηλεκτρονικά και ο σύνδεσμος τον οποίο θα πρέπει να επισκεφτείτε για την πραγματοποίησή της, θα κοινοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Χ.Α.Ν.Θ..

Η κράτηση θέσης γίνεται αποκλειστικά με την καταβολή του κόστους συμμετοχής στο Ταμείο της Χ.Α.Ν.Θ. ή σε έναν από τους Τραπεζικούς μας Λογαριασμούς.

Συνεπώς, για την οριστικοποίηση της εγγραφής και την κράτηση θέσης στο αντίστοιχο Τμήμα (ημέρα και ώρα που επιθυμείτε), θα πρέπει να αποστείλετε με email στο [email protected] το καταθετήριο εξόφλησης συμμετοχής εντός 24 ωρών.

Υπάρχει επάρκεια θέσεων για την κάθε ηλικιακή ομάδα αλλά για την κάθε ώρα, οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και περιορισμένες.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ :

  • Στην περίπτωση που η εγγραφή σε Τμήμα (μία ή παραπάνω από τις προαναφερόμενες ώρες) κρίνεται αδύνατη από τις πρώτες ώρες έναρξης των εγγραφών, θα πρέπει να επιλέξετε ώρα – τμήμα του οποίου υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα και η δυνατότητα εγγραφής είναι ακόμα «ενεργή».
  • Μετά την έλευση των παραπάνω ημερομηνιών οι εγγραφές θα συνεχίζονται ακόμη και τηλεφωνικώς εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Η ετήσια συνδρομή συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι : 120€ (στην περίπτωση που το παιδί δεν έχει συμμετάσχει φέτος σε κάποιο πρόγραμμα της Χ..Α.Ν., η ετήσια εγγραφή μέλους είναι 15€ επιπλέον.)

Πότε ξεκινάνε τα τμήματα…

Οι πρώτες συναντήσεις των τμημάτων θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019.

 

Για περισσότερες πληροφορίες…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματά μας μπορείτε να ανατρέξετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση : www.ymca.gr  ή στα παρακάτω τηλέφωνα και email :
Τ : 231 600 1000,  εσωτ. (4) & 0854 email : [email protected] | FB: sxolistelexon

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε  συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Έμμα Συμεωνίδου

Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Στελεχών & Νέων Εθελοντών

[email protected] & 231 600 1000 εσωτ. (4) & 0854

Περισσότερα θα δείτε εδώ.

Share This