Επιλογή Σελίδας

Διάθεση Αιθουσών

Το ιστορικό διατηρητέο κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ. βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, ανάμεσα στον Λευκό Πύργο και τη Διεθνή Έκθεση Θεσ/νικης. Συνδυάζει μία ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που παραπέμπει σε άλλη εποχή, εσωτερικά όμως οι εγκαταστάσεις ανταποκρίνονται στα σύγχρονα δεδομένα.

Το σημείο είναι εύκολα προσβάσιμο με την αστική συγκοινωνία ενώ στο υπόγειο του πολυλειτουργικού κέντρου λειτουργεί το πιο σύγχρονο parking της πόλης.

Στο κτίριο της ΧΑΝΘ, στο κέντρο της πόλης, διατίθενται  3 σύγχρονες αίθουσες για τη διεξαγωγή σεμιναρίων, διαλέξεων και εκδηλώσεων. Οι αίθουσες είναι πρόσφατα ανακαινισμένες, διαθέτουν φυσικό φωτισμό, Wi-Fi, και οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Επίσης, μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε εκδήλωσης (συνέδρια, σεμινάρια, εταιρικές παρουσιάσεις, meetings κ.α.).

Ακόμη, στις εγκαταστάσεις μας υπάρχουν προς διάθεση 7 αίθουσες χορού, 1 studio pilates και 1 αίθουσα fitness κατάλληλα διαμορφωμενες για χρήση σεμιναρίων, προβών, φωτογραφήσεων, βιντεοσκοπίσεων κ.α. Τα εμβαδά ποικίλουν από 40 έως 180 τ.μ.. Στους δύο ορόφους, όπου βρίσκονται οι αίθουσες, υπάρχουν αποδυτήρια, τουαλέτες και ντουζ ανδρών και γυναικών καθώς και χώροι αναμονής. 

Υπάρχει η δυνατότητα παροχής προσωπικού για γραμματεία και πραγματοποίηση εγγραφών καθώς και ταμείο.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ (ΙΣΟΓΕΙΟ) 25 ΑΤΟΜΩΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ 303 (2ος όροφος) 50 ΑΤΟΜΩΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ 309 (2ος όροφος) 10-12 ΑΤΟΜΩΝ

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αίθουσες ή για να κάνετε κράτηση, επικοινωνήστε με την κα. Τσαλίκη Λιάνα, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected], είτε στο 231 600 1000 εσωτ. 832, ή με την κα. Ζηκοπούλου Δέσποινα στο εσωτερικό 830.

Αίθουσες Χορού, pilates, fitness

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αίθουσες χορού και fitness ή για να κάνετε την κράτησή σας, επικοινωνήστε με την Μαροπούλου Αλεξάνδρα στο 231 600 1000 εσωτ. 0822 ή με τον Ανδρεαδάκη Μανώλη στο εσωτερικό 0821.

Στο ισόγειο του κτιρίου λειτουργεί το καφέ Αίθριο το οποίο αναλαμβάνει το catering της εκδήλωσης σας, με πολλά διαφορετικές προτάσεις.

Share This