Επιλογή Σελίδας

Τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Κυριάκο Γιαννόπουλο υποδέχθηκε η Χ.Α.Ν.Θ. στις εγκαταστάσεις της. Ο κ. Γιαννόπουλος που συνοδεύονταν από τον αντιπρόεδρο της ΚΟΕ Λεωνίδα Αθανασιάδη ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου «Μίμης Τσικίνας» όπως και στο ιστορικό κτήριο της ΧΑΝΘ από τον Διευθυντή Αθλητισμού Δημήτρη Καραΐσκο και το επαγγελματικό μας στέλεχος Δούκισσα Ιορδάνου.

Ο κ. Γιαννόπουλος  επισκέφθηκε επίσης την κλειστή πισίνα όπου καλλιεργούνται τα αθλήματα της κλασικής κολύμβησης και των ακαδημιών πόλο μαζί με άλλα τμήματα γυμναζομένων, παρουσία του εφόρου του τμήματος της ΧΑΝΘ και παλιού πρωταθλητή της ομάδας μας Παντελή Παντή.

Αργότερα, οι κ.κ. Γιαννόπουλος, Αθανασιάδης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με την πρόεδρο του Δ.Σ. της ΧΑΝΘ Ελένη Αθανασιάδου και τον γενικό διευθυντή Βασίλη Ιωάννου στην αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου όπου ενημερώθηκαν για τις υπόλοιπες δράσεις, την προσφορά της ΧΑΝΘ στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και την μακρόχρονη ιστορία της. Ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε ενθουσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και το εύρος των αθλητικών δράσεων της ΧΑΝΘ με τις δυο πλευρές να εκφράζουν την επιθυμία ακόμη πιο στενής συνεργασίας στο προσεχές μέλλον.

 

 

Share This