Επιλογή Σελίδας

Το Σαββατοκύριακο 23-24 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών.

 Η αθλήτρια της ΧΑΝΘ, Σοφρά Ελένη, πρωταγωνίστησε στη διοργάνωση κατακτώντας δυο χάλκινα μετάλλια σε ατομικό και διπλό αγώνισμα.

Η Σοφρά κατάφερε να φτάσει στην τελική 4αδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία, επικρατώντας των αντιπάλων της με σκορ 3-0. Στον ημιτελικό η αθλήτρια της ομάδας μας ,μετά από ένα δυνατό ματς, ηττήθηκε με σκορ 4-1 από την αθλήτρια του Ολυμπιακού Τέρπου Έλσα, η οποία στη συνέχεια πανηγύρισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο.

 Οι καλές εμφανίσεις συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα οι αθλήτριες της ΧΑΝΘ , Σοφρά Ελένη και Κουλιούρη Κορίνα, στους νοκ αουτ αγώνες του διπλού νέων γυναικών να ξεπεράσουν το εμπόδιο των αντιπάλων ζευγαριών με σκορ 3-0 και να εξασφαλίσουν μια θέση στο βάθρο . Στον ημιτελικό οι αθλήτριές μας έδωσαν έναν συναρπαστικό αγώνα με συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ με τη νίκη να κρίνεται στις λεπτομέρειες στο 5ο σετ υπέρ των αντιπάλων.

Πολύ καλή εμφάνιση με τρεις νίκες στη φάση των ομίλων πραγματοποίησε η αθλήτριά μας Αθανασοπούλου Χριστίνα.

Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στους προπονητές μας.

Share This