Επιλογή Σελίδας

Πολύ καλή συνολικά ήταν η παρουσία της Χ.Α.Ν.Θ. στο 2ο και τελευταίο για το 2021 αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΕΦΟΕπα που πραγματοποιήθηκε στην Βέροια και πιο συγκεκριμένα στο Φιλίππειο γυμναστήριο.

Οι αθλήτριες της Χ.Α.Ν.Θ.  Τζενίδη Χριστίνα και Μήτκα Άννα, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, επικράτησαν των αντιπάλων τους στη φάση των ομίλων και στα νοκ αουτ ματς και συναντήθηκαν στον τελικό της κατηγορίας τους. Νικήτρια της «εμφύλιας» διαμάχης ανακηρύχθηκε η Τζενίδη Χριστίνα. Η Γιάγκου Γεωργία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των κορασίδων δίνοντας δυνατές μονομαχίες και χάνοντας στον ημιτελικό οριακά με σκορ 3-2. Ο αθλητής μας, Τζενίδης Θάνος κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία των εφήβων. Μετά από ένα συγκλονιστικό ημιτελικό χάνει στις λεπτομέρειες από τον αντίπαλο του την παρουσία του στον τελικό με σκορ 3-2, 13-11. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και την αγωνιστική τους παρουσία .

Αποστολή Ομάδας : Τζενίδης Θ., Τζενίδη Χ., Γιάγκου Γ., Μήτκα Αν., Τσιάλη Χ., Σιναπίδης Γ., Τσακιρίδης Χ. Προπονητές: Περρή Ευτυχία, Κουλιούρη Κορίνα.

Share This