Επιλογή Σελίδας

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα η γυναικεία και η ανδρική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ.

Το Σαββατοκύριακο , 14-15/09/2019, η γυναικεία ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι τρεις πρώτες αγωνιστικές της Α2 εθνικής κατηγορίας . Η ομάδα έδειξε από την αρχή του πρωταθλήματος τις προθέσεις της πετυχαίνοντας δυο σημαντικές νίκες. Μετά την ολοκλήρωση των τριών πρώτων αγωνιστικών βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Αποτελέσματα

Χ.Α.Ν.Θ. – ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ 4-0
Χ.Α.Ν.Θ. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-4
Α.Ο.Σ. ΤΕΛΑΜΩΝ – Χ.Α.Ν.Θ. 0-4

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΜΑΔΑΣ : Σοφρά Ελ., Dimova M., Κουλιούρη Κ., Αθανασοπούλου Χ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : Περρή Ευτυχία

ΑΝΔΡΕΣ

Πλούσια αγωνιστική δράση και ανατροπές στο σκορ επεφύλασσε και η ανδρική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ. Οι αθλητές της ομάδας μας ταξίδεψαν την Κυριακή 15/09/2019 στα Ιωάννινα όπου φιλοξενήθηκαν οι δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Β´ εθνικής κατηγορίας Βορείου Ελλάδος.
Η ομάδα μας στο πρώτο παιχνίδι επιβλήθηκε της αντιπάλου της με σκορ 4-0 αλλά στη συνέχεια, στο κρίσιμο ματς για την ισοφάριση του αγώνα δεν τα κατάφερε στις λεπτομέρειες και οδηγήθηκε στην ήττα.

Αποτελέσματα

Χ.Α.Ν.Θ. – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ 4-0
ΠΑΣ ΕΧΕΔΩΡΟΣ – Χ.Α.Ν.Θ. 4-2

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΜΑΔΑΣ : Τζενίδης Αθ., Μπασάκης Αν., Μακρίδης Ν., Κοσπαντσίδης Σ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : Καζαντζή Ζαχαρούλα

Share This