Επιλογή Σελίδας

Το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων Βορείου Ελλάδος, ομαδικού και ατομικού, στην ομοσπονδιακή αίθουσα στο περίπτερο 1 στη ΔΕΘ .

Το Σάββατο η αυλαία της προκριματικής φάσης άνοιξε με τους αγώνες του ομαδικού εφήβων – νεανίδων.
Η ομάδα των εφήβων έχοντας στη σύνθεσή της τους αθλητές Τζενίδη Αθ., Μακρίδη Ν., Μπασάκη Αν., Γιάγκου Ν., Δημητρίου-Τσακνάκη Αν., προχώρησε από την φάση των ομίλων με δυο νίκες και μια ήττα και στο νοκ-αουτ αγώνα για την πρόκριση επιβλήθηκε της αντιπάλου ομάδος με σκορ 3-0.
Η ομάδα των κοριτσιών αποτελούμενη από αθλήτριες που αγωνίζονται στην κατηγορία των κορασίδων, Νικολαΐδου Σ., Γιάγκου Γ., Τσιάλη Χ., δεν κατάφερε να επιτύχει την πρόκριση, πραγματοποίησε όμως πολύ καλές εμφανίσεις και αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες.

Την Κυριακή ο αθλητής μας Τζενίδης Αθανάσιος με εξαιρετική αγωνιστική παρουσία πέρασε από τη φάση των ομίλων αήττητος και στη διαδικασία των νοκ-αουτ αγώνων επικράτησε των αντιπάλων του κατακτώντας την πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Αποστολή Ομάδας : Τζενίδης Αθ., Μακρίδης Ν., Μπασάκης Αν., Γιάγκου Ν., Δημητρίου – Τσακνάκης Αν., Τζενίδης Σ., Τσαλαμπούνης Γ., Νικολαΐδου Σ., Γιάγκου Γ., Τσιάλη Χ.

Προπονητές : Καζαντζή Ζαχαρούλα , Περρή Ευτυχία

Share This