Επιλογή Σελίδας

Η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ. το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 αγωνίστηκε στην ομοσπονδιακή αίθουσα στη ΔΕΘ στο περίπτερο 1 διεκδικώντας μια θέση στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων στο ομαδικό.

Οι αθλήτριές μας Νικολαΐδου Σ., Γιάγκου Γ., Τσιάλη Χ., Γιάγκου Θ. και Τζενίδη Χ. σημειώνοντας 2 νίκες απέναντι στην ομάδα της Λάρισας και του Θερμαίου κατάφεραν να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στις 25 & 26 Απριλίου στην Αθήνα.

Την σκυτάλη πήραν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 οι προκριματικοί αγώνες των ατομικών. Οι αθλήτριές μας Νικολαΐδου Σωτηρία και Γιάγκου Γεωργία συνέχισαν τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν στο ομαδικό και κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση και την συμμετοχή τους και σε ατομικό επίπεδο στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την συμμετοχή τους, την αγωνιστικότητά τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν μέχρι το τέλος.

Αποστολή Ομάδας : Τζενίδης Ασ., Σιναπίδης Γ., Τσαλαμπούνης Γ., Ζέρβας Ν., Αποστολίδης Β., Αποστολίδης Κ., Χασιώτης Β., Νικολαΐδου Σ., Γιάγκου Γ., Τσιάλη Χ., Γιάγκου Θ., Τζενίδη Χ.

Προπονητές : Καζαντζή Ζαχαρούλα , Περρή Ευτυχία 

Share This