Επιλογή Σελίδας

Υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες έχει για άλλη μια σεζόν το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ. Ένα τμήμα με πλούσια ιστορία και παράδοση, ιδρυτικό μέλος της Oμοσπονδίας Eπιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΕΠΑ), το οποίο στα 64 χρόνια λειτουργίας του έχει αναδείξει σπουδαίους αθλητές, πρωταθλητές και κυρίως σημαντικές προσωπικότητες του Αθλητισμού και της πόλης μας και ανθρώπους που έχουν καταλάβει σημαντικά αξιώματα στη χώρα μας.

Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη από τις 3 Σεπτεμβρίου  ενώ οι εγγραφές (για αγόρια και κορίτσια από 5 ετών), που θέλουν να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο άθλημα,  συνεχίζονται για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Υπεύθυνη του προπονητικού προγράμματος της Χ.Α.Ν.Θ. είναι η coach Ευτυχία Περρή, η οποία έχει υπό την επίβλεψή της και την γυναικεία ομάδα που από την σεζόν 2020-21 θα αγωνίζεται στα «σαλόνια» της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

«Ξεκινάμε την αγωνιστική χρονιά με αισιοδοξία και χαμόγελο συνεχίζοντας την προσπάθεια να «μυήσουμε» περισσότερα παιδιά στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Ένα άθλημα που ταυτόχρονα γυμνάζει το σώμα και το μυαλό. Αναπτύσσει την αερόβια και αναερόβια ικανότητα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, γυμνάζει όλο το σώμα,  αυξάνει την αντοχή, βελτιώνει τη μυϊκή δύναμη, ενδυναμώνει τη λειτουργία των μυών, αυξάνει την ευκαμψία και την ταχύτητα ενώ ταυτόχρονα εξασκεί και ενδυναμώνει τον οπτικοκινητικό συντονισμό καθώς ο αθλητής επικεντρώνεται διαρκώς στη γρήγορη μετακίνηση της μπάλας και μ αυτόν τον τρόπο  αυξάνει τα επίπεδα συγκέντρωσης και την ικανότητα λήψης αποφάσεων.

Θέλουμε οι αθλητές μας να το γνωρίσουν και να το αγαπήσουν ώστε  να αποτελέσουν τους μελλοντικούς πυλώνες της ανδρικής και γυναικείας ομάδας του τμήματός μας», εξηγεί η Ευτυχία Περρή προσθέτοντας τα εξής:

«Στόχος μας είναι τα τμήματα ανάπτυξης να γεμίσουν από επίδοξους «πρωταθλητές» ώστε να στελεχώσουν στο μέλλον τις ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών της ΧΑΝΘ». Σχετικά με την σπουδαία επιτυχία της ανόδου στην Α1 για την γυναικεία ομάδα δήλωσε: «Η γυναικεία ομάδα την αγωνιστική σεζόν 2019-2020 ξεπέρασε τον εαυτό της πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Α2 κατακτώντας την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και εξασφαλίζοντας την άνοδό της. Η νέα χρονιά μας βρίσκει σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα , στα σαλόνια της Α1».

Για το επίπεδο της μεγάλης κατηγορίας είπε: «Το πρωτάθλημα στην Α1 Εθνική κατηγορία όπως διαφαίνεται θα είναι και αυτή τη χρονιά άκρως ανταγωνιστικό και απαιτητικό για όλες τις ομάδες.  Σε μια δύσκολη και αβέβαιη χρονιά για όλους είμαστε  αισιόδοξοι ότι η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει αξιόλογες και ανταγωνιστικές εμφανίσεις.

Πληροφορίες-Εγγραφές Τηλέφωνο: 2316001000 & 2310261210

Email: [email protected]

Share This