Επιλογή Σελίδας

Στη φιλοσοφία του Dr. Gordon υπάρχει η πεποίθηση πως τα παιδιά δεν είναι «κακά» ή άτακτα, απλώς προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους σε κάθε δεδομένη στιγμή.

Στόχος μας λοιπόν είναι να διερευνήσουμε και να συναισθανθούμε αυτές τις ανάγκες χωρίς να απειλούνται οι δικές μας, να αντικαταστήσουμε τιμωρίες και ανταμοιβές με αποτελεσματική επικοινωνία, να αντιπαρατεθούμε αποτελεσματικά στις μη αποδεκτές συμπεριφορές των παιδιών με ενσυναίσθηση, σεβασμό και κατανόηση και, τέλος, να βρούμε αμοιβαίες αποδεκτές λύσεις.

 

Ο καταλύτης όλων αυτών είναι ο εαυτός μας και η σχέση μας με το παιδί! Η ποιότητα σύνδεσης και επικοινωνίας μας με το παιδί.

 

Σε αυτό το εργαστήριο μαθαίνουμε βιωματικά τις δεξιότητες επικοινωνίας που συμβάλλουν στην ανάπτυξη μιας υγιούς σχέσης με το παιδί, αποφεύγοντας τις καθημερινές συγκρούσεις και εντάσεις οι οποίες συνήθως αποδυναμώνουν την σχέση γονέα – παιδιού, αλλά και επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία των εμπλεκόμενων.

 

 

Συντονίστρια: Liza Milona, MSc Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής, BSc Ψυχολογίας, PgD, PgC, PCA Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια «Αποτελεσματικού Γονέα», MBA, BA, PET, EFT [email protected]

 

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο κεντρικό κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ. κάθε Δευτέρα στις 18.30 – 20.30 και αποτελείται από 14, δίωρες συναντήσεις.

 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://ymca.gr/programmata/ekpedefsi-apotelesmatikou-gonea/

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο 231 600 1000, εσωτ. 830, 832, [email protected], κινητό: 6988601075

 

 

Share This