Επιλογή Σελίδας

Αυτήν την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 11:30, η ομάδα του “Μαζί ως Οικογένεια” θα παρακολουθήσει τεχνικές τσίρκου από την καλλιτεχνική κολεκτίβα του Μονόκυκλου!
Σας περιμένουμε όλους, γονείς και παιδιά, για ένα ιδιαίτερο εργαστήριο στις 11:30 το πρωί, στη Χ.Α.Ν.Θ.!

Λίγα Λόγια για την ομάδα του Μονόκυκλου και την μορφή του εργαστηρίου:

Περιγραφή Μονόκυκλου

Το Mονόκυκλο είναι μια καλλιτεχνική κολεκτίβα ανθρώπων με ενδιαφέρον γύρω από τις τέχνες του τσίρκο, του σύγχρονου χορού, του σωματικού θεάτρου και της γιόγκα. Η ομάδα Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 και η έδρα της είναι στην Αρχελάου 4, περιοχή Π.Συνδίκα και Χαλκιδικής.
Τα μέλη της ομάδας είναι καλλιτέχνες, παιδαγωγοί, εκπαιδευτές και εμψυχωτές, όλοι τους με μεγάλη εργασιακή εμπειρία στα αντικείμενα τους, πιστοποιήσεις και εξειδικεύσεις, μα πάνω από όλα όρεξη και σεβασμό για αυτό που κάνουν.
Η ομάδα του Μονόκυκλου εντός και εκτός του χώρου της βρίσκεται κοντά σε παιδιά και νέους, υλοποιώντας δράσεις που κυλούν ομαλά ανάμεσα στη ψυχαγωγία και τη δημιουργική μάθηση.
To Μονόκυκλο πιστεύει στη μάθηση μέσα από το παιχνίδι. Ο κόσμος των παιδιών μας συναρπάζει. Ένας κόσμος γεμάτος εμπιστοσύνη, χαρά, παιχνίδι και σεβασμό.

Περιγραφή εργαστηρίου

Τσίρκο για παιδιά και γονείς
Ένας δημιουργικός και ευχάριστος τρόπος για να περάσουμε χρόνο με τα παιδιά. Για παιδιά 4 εως 9 χρονών με έναν ενήλικα συνοδό. Η επαφή με τα παιδιά και το χτίσιμο μιας σχέσης εμπιστοσύνης είναι ο πυρήνας της δουλειάς, όπου ενήλικες συνοδοί και παιδιά παίζουν παρέα με ζογκλερικά παιχνίδια, χορεύουν, κάνουν ακροβατικά και σωματικά παιχνίδια από το Contact improvisation. Μια εκπαιδευτική μέθοδος βασισμένη στα οφέλη της δημιουργικής σωματικής επαφής παιδιών και κηδεμόνων (Developmental Movement.Sherborne Association UK).

Share This