Επιλογή Σελίδας

Εθελοντές Χ.Α.Ν.Θ. στους Αγώνες Κολύμβησης Αμεα στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
18 & 19/2/2023

Ysocialworkers ready for action!

Εθελόντριες και εθελοντές (Υsocialworkers) της Χ.Α.Ν.Θ μαζί με 13 μαθήτριες και μαθητές του Καλαμαρί απάντησαν στο κάλεσμα και υποστήριξαν εθελοντικά στην υλοποίηση των δεύτερων αγώνων κολύμβησης Αμεα στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία μαζί με τον Σύλλογο Φίλιππος, την Παρ Ολυμπιακή Επιτροπή με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Συγκεκριμένα, οι εθελοντές κι οι εθελόντριες υποστήριξαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους στην εξυπηρέτηση των αθλητών στους βατήρες, τα lift των αποδυτηρίων και στα call rooms των αθλητών. 

Μία εθελόντρια δηλώνει για τη συμμετοχή της : «Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία. Συναντήσαμε ανθρώπους όμορφους, συμμετείχαμε σε μία εκδήλωση ουσιαστική και μάθαμε πόσα πολλά μπορείς και κερδίζεις από την εθελοντική παρουσία και προσφορά. Ελπίζω να έχω σύντομα την ευκαιρία να βιώσω κάτι αντίστοιχο ξανά!»

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας. Ελπίζουμε στην παρουσία και την προσφορά σας και σε μελλοντικές εκδηλώσεις! 

 

Περισσότερες Πληροφορίες:
Τομέας Άνθρωπος & Κοινωνία

231 600 1041, – 42, – 45

email: [email protected]

Share This