Επιλογή Σελίδας

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου από τις 9  το πρωί, σας περιμένουμε στην εθελοντική αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ.

Η Χ.Α.Ν.Θ. και μαζί της όλη η πόλη γιορτάζει τη ζωή με μια μέρα προσφοράς και αλληλεγγύης και σας καλεί να βάλετε το δικό σας…καλάθι προσφέροντας το πολυτιμότερο δώρο ζωής: ΑΙΜΑ!

Η φετινή εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται με τη συνδρομή του Κέντρου Αίματος Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν οι  κοινωνικοί φορείς της Θεσσαλονίκης: Πηγή Ζωής, Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών, Αχτίδα, Καλλιπάτειρα, Θερμαϊδες, Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Επίσης την εκδήλωση υποστηρίζουν κοινωνικοί και πολιτιστικοί φορείς της πόλης: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Π.Θ., CatWalk, Nouvelle Amicale, Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού – Παράρτημα Θεσσαλονίκης, Αρωγή Θεσσαλονίκης – Ομάδα Εθελοντών Πολιτών.

Η εθελοντική αιμοδοσία της ΧΑΝΘ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Καλαμαριάς, του Δήμου  Πυλαίας- Χορτιάτη και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.

Σας περιμένουμε όλους να βάλουμε μαζί…καλάθι στη ζωή.

Προσεχώς η ανακοίνωση για τις παράλληλες δράσεις εκείνης της ημέρας.

Για δήλωση επιθυμίας να δώσετε αίμα εδώ.

Facebook event

Περισσότερες πληροφορίες και για να γίνεται υποστηρικτής φορέας στην εκδήλωση επικοινωνήστε μαζί μας στο

231 600 1000 , εσωτ 0884 & 0894 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Share This